Bopo Lak Na Nehty

1200x1200 px

Bopo Lak Na Nehty Reviewed by admin on . This Is Article About Bopo Lak Na Nehty

Bo po lak na nehty tmavě modrý od značky epee czech. Měň každý den svůj styl je jen na tobě jakou barvu si vybereš. Obsahuje tyto laky bo po.

Rating: 4.0

Je to vážně jednoduché. Užij si krásné nehty se slepovacím lakem bo po. Bo po lak na nehty bubble gum je unikátní netoxický lak pro děti.

433 views
Detail Bopo Lak Na Nehty
Thursday 25th April 2024
Tato sada obsahuje jeden lak ale také balzám na rty který mění barvu.

Bopo lak na nehty. Bo po lak na nehty pinkie swear je unikátní netoxický lak pro děti. Počet kusů cena v kč 159 epline výrobce 00ep02811 kód produktu 8595582228116 ean od 3 let do 10 let popis zboží parametry. Bo po lak na nehty užijte si krásné nehty se slupovacími laky bo po. Už žádný lakování odlakování lakování odlakování atd.

Lak na nehty bo po užij si krásné nehty se slepovacím lakem bo po.

Naneste lak nechte ho zaschnout. Revoluční laky na nehty bo po už žádné odlakovače stačí jen sloupnout. Chcete si užít novou barvu. Obsahuje arganový olej který má vyživující účinky a nehty ochrání před vysušením.

Bopo sada dvou kouzelných slupovacích laků na nehty se samolepkami pro všechny malé parádnice.

Pak že musí být manikúra pracná. Je rychleschnoucí a k odstranění nepotřebujete odlakovač lak je slupovací. Tyto laky jsou zdra. Jednoduše lak ze svého nehtu sloupnete a hned můžete lakovat.

Gem magic zažijte si ještě více zábavy s touto bo po sadou.

Je to vážně jednoché. 1 bo po lak a 1 balzám na rty zmrzlina nebo mango. 3 x zelený 3 x žlutý 6 x červený 6 x fialový 6 x tmavě růžový 6 x světle růžový 6 x světle modrý 6 x tmavě modrý. Bo po sada lak na nehty a balzám na rty užijte si krásné nehty se slupovacími laky bo po.

Chcete si užít novou barvu.

Jednoduše lak ze svého nehtu sloupnete a hned můžete lakovat. Je rychleschnoucí a k odstranění nepotřebujete odlakovač lak je slupovací. Stačí nanést lak na nehty a když se ti barva nebude líbit můžeš lak jednoduše sloupnout. Lak na nehty durcisseur 09.

Nalakujte si své ne.

Změna je tak snadná. Bo po lak na nehty oranžový s vůní mango parfait. Naneste lak nechte ho zaschnout. Je to vážně jednoché.

Lak na nehty v bílém odstínu je ideální pro vytvoření elegantní francouzské manikúry.

Lak na nehty v bílém odstínu je ideální pro vytvoření elegantní francouzské manikúry. Nalakujte si své ne. Chcete si užít novou barvu. Gem magic zažijte si ještě více zábavy s touto bo po sadou.

Je to vážně jednoché.

Bopo sada dvou kouzelných slupovacích laků na nehty se samolepkami pro všechny malé parádnice. Lak na nehty bo po užij si krásné nehty se slepovacím lakem bo po. Tato sada obsahuje jeden lak ale také balzám na rty který mění barvu.

Relate Post "Bopo Lak Na Nehty"