Bruska Na Nehty Profi

900x900 px

Bruska Na Nehty Profi Reviewed by admin on . This Is Article About Bruska Na Nehty Profi

1 710 k. Jsme největší specializovaný obchod na pedikúru. Bruska na nehty proxxon slouží k pohodlné a rychlé úpravě gelových i akrylových nehtů.

Rating: 4.0

Elektrická bruska na nehty jenifer profi 5618 je vhodná pro profesionální i domácí použití na manikúru i pedikúru. Gelové nehty umělé nehty na modeláž nehtů make up dekorativní kosmetika a další sortiment pro úpravu nehtů za příznivé ceny nabízí eshop nehtyprofi cz. Nabizíme vše pro obory pedikúra a podologie a od předních světových výrobců za nejlepší ceny na trhu.

930 views
Detail Bruska Na Nehty Profi
Friday 29th March 2024
Bosch gws 9 125 s úhlová bruska 900 w.

Bruska na nehty profi. Zajímat vás jistě bude i hlučnost přístroje ideálně by měl mít velmi tichý provoz abyste mohla se zákaznicí konverzovat a práce vám tak rychleji utekla. Síťový zdroj proxxon micromot ng 2 e s regulací otáček. Bruska na nehty vám stoprocentně zpříjemní vaši práci a ušetří vám čas. Levý a pravý směr 5ks vyměnitelných fréz které pasují do téměř všech.

Regulace otáček nastavitelná v rozsahu do 30000 otáček za minutu.

Přístroje na pedikúru a kompletní vybavení na profi pedikúru a domácí pedikúru. 1 314 kč bez dph 1 590 kč kód. Uložení motoru v gumovém pouzdře které výrazně snižuje vibrace rychlý upínací knoflík fréz atd jsou velmi spolehlivé a nenáročné na údržbu a proto můžeme nabídnou záruku 24 měsíců a nikoliv pouze 12 měsíců velký sací výkon plnohodnotný servis za rozumnou cenu zapůjčení. Bruska na nehty jd 700 profesionální bruska na manikúru i pedikúru.

Regulace otáček 0 30 tis min.

Vhodná pro úpravu přírodních gelových nebo akrylových nehtů. Profesionální brusky na nehty bruska na gelové nehty bruska na akrylové nehty nebo bruska na domácí použití příslušenství k bruskám profesionální frézky na nehty z tvrdokovu náhradní brusné kotoučky a leštičky na nehty. Co takhle frézka bruska na nehty která nevibruje nezpůsobí vám únavu dlaně a perfektně padne do ruky. Je důležité ujasnit si jaké budou vaše požadavky.

Dewalt dwe4157 úhlová bruska 900 w kotouč 125 mm plynulý rozběh.

Rozhodně doporučujeme brusky které jsou tiché aby vás nerušily a vy tak mohla komunikovat s dalšími osobami zákaznicemi také doporučujeme brusku která nevibruje díky tomu ulehčíte svým dlaním. Pořádáme odborné kurzy semináře a mistrovství čr profesionálních pedikéru. Přístroje na pedikúru hadewe mají několik patentových řešení např. Dewalt dwe4157 úhlová bruska 900 w kotouč 125 mm plynulý rozběh.

Přístroje na pedikúru hadewe mají několik patentových řešení např.

Regulace otáček 0 30 tis min. Regulace otáček nastavitelná v rozsahu do 30000 otáček za minutu. Bosch gws 9 125 s úhlová bruska 900 w.

Relate Post "Bruska Na Nehty Profi"