Bruska Na Nehty Promed

1096x1200 px

Bruska Na Nehty Promed Reviewed by admin on . This Is Article About Bruska Na Nehty Promed

Pokud však chcete můžete si pořídit brusku na nehty promed i na baterie. Brusky promed se napájí pomocí adaptéru nebudete se tedy muset starat o výměnu baterií. Zakupujte u nás právě teď a objevte výhody brusek na nehty promed.

Rating: 4.0

Všetko máme skladom a bez poštovného. Bruska promed 620 de luxe včetně 43 kusů příslušenství skladem 4 ks značka. Co takhle frézka bruska na nehty která nevibruje nezpůsobí vám únavu dlaně a perfektně padne do ruky.

224 views
Detail Bruska Na Nehty Promed
Friday 29th March 2024
Vhodné na gélové a akrylové nechty.

Bruska na nehty promed. Bruska na nehty jd 700 profesionální bruska na manikúru i pedikúru. Brusky promed jsou určeny na profesionální použití v manikúře a pedikúře. Včetně 43 kusů příslušenství 30w 0 20000 otáček pro. Ten je nutné vybírat podle toho k jakému účelu má bruska na nehty primárně sloužit.

Profesionální brusky jsou vyrobeny v německu mají nerezovou rukojeť bez vibrací oboustranný chod plynulé nastavení rychlostí automatickou kontrolu rychlosti a safety stop.

Regulace otáček 0 30 tis min. Základním prvkem ze kterého se bruska na nehty skládá je povrch který se stará právě o broušení. Domáce ale aj profesionálne brúsky do salónov. Na brusky promed se vztahuje 2letá záruka.

Bruska na nehty proxxon slouží k pohodlné a rychlé úpravě gelových i akrylových nehtů.

Zajímat vás jistě bude i hlučnost přístroje ideálně by měl mít velmi tichý provoz abyste mohla se zákaznicí konverzovat a práce vám tak rychleji utekla. Nemecké promed za super ceny. Levý a pravý směr 5ks vyměnitelných fréz které pasují do téměř všech. Bruska na nehty proxxon slouží k pohodlné a rychlé úpravě gelových i akrylových nehtů.

Levý a pravý směr 5ks vyměnitelných fréz které pasují do téměř všech.

Profesionální brusky jsou vyrobeny v německu mají nerezovou rukojeť bez vibrací oboustranný chod plynulé nastavení rychlostí automatickou kontrolu rychlosti a safety stop. Vhodné na gélové a akrylové nechty.

Relate Post "Bruska Na Nehty Promed"