Catrice Lak Na Nehty

899x1600 px

Catrice Lak Na Nehty Reviewed by admin on . This Is Article About Catrice Lak Na Nehty

To je lak na nehty catrice iconails. Lak na nehty catrice odstín. Catrice lak na nehty iconails 80 pouze na kupkosmetiku cz specializovaný e shop s tradicí již od roku 2011 široká nabídka zboží vyzkoušené produkty zboží v akci.

Rating: 4.0

Pokud toužíte po jemném nádechu barvy tak zkuste laky na nehty pure v jemných odstínech a se složením z více než 70 přírodních složek včetně oleje z granátového jablka. Tento lak vyniká svým dlouhotrvajícím složením a nehtům poskytne gelový finish a lesk až po 7 dnů. Inovativní technologie gloss seal rtm spolu s shock shiled komplexem nehty překryje odolnou vrstvou která zabrání štěpení laku a dodá vysoký lesk.

135 views
Detail Catrice Lak Na Nehty
Friday 29th March 2024
Podkladový lak natural base obsahuje 99 přírodních složek skládá se jen ze tří ingrediencí.

Catrice lak na nehty. Catrice pure 10 ml laky na nehty pro ženy lak na nehty catrice pure vám během pár chvil zajistí krásné a upravené nehty vlastnosti zajišťuje vysoký leskudržuje nehty zdravé a. Lak na nehty more than nude čti více. Catrice pure 10 ml laky na nehty pro ženy lak na nehty catrice pure vám během pár chvil zajistí krásné a upravené nehty vlastnosti zajišťuje vysoký leskudržuje nehty zdravé a. Lak na nehty pure.

Voda alkohol a shellac.

100 100 perfektní 1 recenze. Voda alkohol a shellac. Podkladový lak natural base obsahuje 99 přírodních složek skládá se jen ze tří ingrediencí.

Relate Post "Catrice Lak Na Nehty"