Finish Gel Na Nehty

1080x1080 px

Finish Gel Na Nehty Reviewed by admin on . This Is Article About Finish Gel Na Nehty

Barevné gel laky nanášíme na umělé nebo přírodní nehty. Lze použít na gelové nehty akryl gel lak i polygel je univerzální. Umělé nehty dekorativní kosmetika uv gel lak na nehty gel na nehty manikůra péče o nehty gelové nehty nails art otevřít menu po st 8 30 17 00 ut čt pá 7 30 16 00.

Rating: 4.0

Běžná cena 289 kč 249 kč 206 kč bez dph 249 kč 206 kč bez. Finish uv gely zafixují vaše umělecké dílo. Ten je nezbytnou součástí a je používán jako poslední vrstva v třífázovém systému.

672 views
Detail Finish Gel Na Nehty
Friday 29th March 2024
Vlastnosti finish matt me gelu.

Finish gel na nehty. Je skvělým pomocníkem také při zafixování jakéhokoliv zdobení nehtů. Rychlý průvodce různými typy pilníků na nehty ve kterém najdete shrnuto co vše by. Gelové nehty se dají modelovat poměrně snadno a to i díky tomu že použijete kvalitní uv gel. Kvalitní uv gel na gelové nehty pastelově šedý uv gel luxusní odstíny pro krásnou gelovou modeláž výhodné sady na gelové nehty a také slevy na gely i gel lak.

Pro trendy matné nehty.

Ide o uv gély určené na poslednú úpravu modelovaných nechtov ktorá im dodá nádherný dlhotrvácny lesk a odolnú vrstvičku zabraňujúcu drobným poškodeniam. Gel laky na nehty. Navíc je velkým plusem že na konec modeláže dodá nehtům krásný lesk. čirý výpotkový pružný odolný matný gel.

Jsou jiné než klasické uv gely protože fungují jako krycí prvek který dlouhodobě chrání barevný gel i ozdoby.

S dobrým vybavením na modeláž nehtů zvládnete vykouzlit krásné gelové nehty i sama doma bez nutnosti navštívit nehtové studio. Gel lak se nanáší štětečkem jako lak v jedné nebo dvou vrstvách každá vrstva se vytvrzuje v uv lampě 2 3 minuty. Soak off gely led gely se odstraňují šetrně bez pilování a broušení pomocí soak off removeru. My vám nabízíme kvalitní profesionální gely s kterými vám to půjde samo.

Vhodný pro uv gely jelly gely polygely gel lak i akryl.

Každá modeláž nehtů pomocí uv gelu se neobejde bez finish uv gelu. Soak off gely led gely doporučujeme na přírodní nehty. Uv gel lak je kombinace snadné aplikace laku s výdrží a pevností uv gelu. Lesk na nechty finish gél zapečaťovací gél vrchný gél top shine gel top coat lesk na nechty a mnoho iných názvou majú gély z tejto kategórie.

Finish matt me je výpotkový zmatní po setření výpotku pružný a nepraská.

Uv led gely vytvrzujeme v led lampách 30 60 sec což šetří čas při modeláži nehtů a úpravou nehtů gel lakem nebo v klasických uv lampách za 2 minuty. Nehty jako z pohádky. X nails zakončovací uv gel classic line 30 ml finish gel. Finish matt me je výpotkový zmatní po setření výpotku pružný a nepraská.

X nails zakončovací uv gel classic line 30 ml finish gel.

Vhodný pro uv gely jelly gely polygely gel lak i akryl. Jsou jiné než klasické uv gely protože fungují jako krycí prvek který dlouhodobě chrání barevný gel i ozdoby. Pro trendy matné nehty. Vlastnosti finish matt me gelu.

Relate Post "Finish Gel Na Nehty"