Gel Lak 3 V 1

700x1400 px

Gel Lak 3 V 1 Reviewed by admin on . This Is Article About Gel Lak 3 V 1

X nails jednofázový one step gel lak 3 v 1 glitter coral korálově červený s jemným glitrem stylová manikúra bez starostí jednofázový gel lak v neotřelé korálově červené. Optimálny čas po ktorom sa môže gélový lak znovu aplikovať 3 v 1 je jeden deň. A hlavně vám vysvětlím proč má v názvu tři v jednom a věřím že se vám to bude líbit.

Rating: 4.0

Uv gel lak na nehty v tužce 3 v 1 různé barvy garance spokojenosti možnost vrácení peněz v případě nespokojenosti s produktem či objednání jiného zboží. X nails jednofázový one step gel lak 3 v 1 cherries jubilee růžovo oranžový neon stylová manikúra bez starostí. X nails jednofázové gel laky 3 v 1 vše v jednom one step gel laku.

529 views
Detail Gel Lak 3 V 1
Thursday 25th April 2024
Veloce pratico duratura 2 3 settimane rimozione in 5 8 minuti.

Gel lak 3 v 1. 100 100 perfektní 1 recenze. 2 roky záruka na produkt. Non ha bisogno il base il gel lac colorato non macchia l unghia. Výrobcovia rôznych jednofázových gélových leštidiel jedným hlasom tvrdia že tento nástroj je skutočne jedinečný a vhodný na vytvorenie akejkoľvek dokonca aj najkomplexnejšej manikúry.

Pokud aplikujete podkladovou bázi pro base nebo profesionální lesk pro finish prodloužíte dobu nošení na 3 a více týdnů.

Jednofázový gel lak v neotřeé růžovo oranžové neonové barvě. Non è necessario il lucidante ma applicando il gel lac glossy. Běžná cena 129 kč 109 kč 90 kč bez dph 109 kč 90 kč. Pozor pro použití uv gel laku je potřeba uv lampa.

Prosím použijte minimálně 3 znaky.

Gel laky na nehty 4v1 jsou jednofázové gel laky které se aplikují v jedné nebo dvou vrstvách mají odolný a lesklý povrch. Gel lak 3v1 nehtyshop cz. Jde o lak který se používá především na přírodní nehty ale vydrží tolik co nehty gelové. Gel lak 3 v 1 intenzivnih barv z visokim sijajem ne zahteva nanos podlaka nadlaka in brisanja s cleanerjem.

Garantirana obstojnost je najmanj 18 dni nanos je enostaven v dveh tankih slojih kot navaden lak suši se pod uv led lučko in odstranjuje se brez piljenja soak off.

Bez použití podkladové báze vydrží na nehtech 14 dní. Výměna zboží zdarma odeslání do 24 hodin dodavatelem. Gel laky one step se bleskově odstraňují gel lak removerem. Právě pro vás tedy dnes představím mono uv 3v1 lak.

X nails jednofázový gel lak 3 v 1 glitter coral glitrový červený 5 ml.

X nails zakončovací vrchní gel lak 5 ml top coat quick finish star dust gold. Uv gel pryskyřice. X nails jednofázový gel lak 3 v 1 glitter coral glitrový červený 5 ml. Garantirana obstojnost je najmanj 18 dni nanos je enostaven v dveh tankih slojih kot navaden lak suši se pod uv led lučko in odstranjuje se brez piljenja soak off.

Uv gel pryskyřice.

Prosím použijte minimálně 3 znaky. Pokud aplikujete podkladovou bázi pro base nebo profesionální lesk pro finish prodloužíte dobu nošení na 3 a více týdnů. Veloce pratico duratura 2 3 settimane rimozione in 5 8 minuti.

Relate Post "Gel Lak 3 V 1"