Gel Lak Na Přírodní Nehty

720x1280 px

Gel Lak Na Přírodní Nehty Reviewed by admin on . This Is Article About Gel Lak Na Přírodní Nehty

Sady na gel lak. Gel lak bez lampy vydrží déle než. Lak na nehty corail 07.

Rating: 4.0

Je vysoce odolný vůči poškrábání a vyznačuje se dlouhodobou trvanlivostí barvy. Gel laky na nehty jsou vhodné pro gelové nehty akrylové nehty i přírodní nehty. Neničí přírodní nehty proto jsou vhodné i na krátkodobé nošení například na svatbu plesy.

219 views
Detail Gel Lak Na Přírodní Nehty
Thursday 25th April 2024
Gel laky jsou vhodné pro alergiky vyjma one step gel laků.

Gel lak na přírodní nehty. Přírodní lak na nehty zao v elegantní černé barvě dodá vašim nehtům výrazný odstín a upravený vzhled. Nevysušuje nehty a naopak je díky obsahu křemíku a výtažku z bambusu posiluje. Nanáší se jako klasický lak odpadá tedy nutnost modelovat nehty. Velmi vhodná je řada.

Stačí nanést gel lak na nehty v tenké vrstvě nechat dvě minuty vytvrdit v uv lampě a vaše nehty získají zcela nový vzhled který jim vydrží velmi dlouho.

Aplikace je rychlá a zvládne ji opravdu každý. Bezoplachový gel na ruce levandule. Gel lak je vhodný na přírodní i gelové nehty. Podívejte se na první část našeho návodu kde vám popíšeme tu nejdůležitější část.

Gel lak se nanáší lehce v tenkých vrstvách jako lak vydrží na nehtech 2 3 týdny.

V měsíci březnu 2015 připravujeme pro vás novinku gel lak gelgio z usa který se nemusí vytvrzovat v uv nebo led lampě schne na vzduchu gel lak bez lampy díky nové technologii která v sobě obsahuje fotoiniciátor. A proč si pořídit gel lak. Pokud patříte k ženám které upřednostňují přírodní nehty a chcete aby vaše ruce vypadaly upravené po dlouhou dobu bez nutnosti častého přelakovávání klasickým lakem na nehty který má omezenou dobu trvanlivosti je pro vás gel lak ideální volbou. Jak správně nanést gel lak na přírodní nehty aby vám vydržel co nejdéle.

Tento převratný gel lak přináší profesionální gelovou manikúru na přírodní nehty jak pro domácí tak i profesionální použití.

Nabízíme v sortimentu také gel laky bez lampy. Gel lak vydrží i tři týdny bez nutnosti doplnění. Sada na gel laky na nehty sada na gel laky na nehty je kompletní sada pro aplikaci gelového laku na přírodní nehty nehtové sady se liší jen v typu uv lampy kterou si můžete vybrat z naší nabídky dle vašich potřeb a preferencí. Tento převratný gel lak přináší profesionální gelovou manikúru na přírodní nehty jak pro domácí tak i profesionální použití.

Sada na gel laky na nehty sada na gel laky na nehty je kompletní sada pro aplikaci gelového laku na přírodní nehty nehtové sady se liší jen v typu uv lampy kterou si můžete vybrat z naší nabídky dle vašich potřeb a preferencí.

Gel lak se nanáší lehce v tenkých vrstvách jako lak vydrží na nehtech 2 3 týdny. Stačí nanést gel lak na nehty v tenké vrstvě nechat dvě minuty vytvrdit v uv lampě a vaše nehty získají zcela nový vzhled který jim vydrží velmi dlouho. Gel laky jsou vhodné pro alergiky vyjma one step gel laků.

Relate Post "Gel Lak Na Přírodní Nehty"