Gel Lak Nehty

720x1280 px

Gel Lak Nehty Reviewed by admin on . This Is Article About Gel Lak Nehty

Méně škodlivý na rozdíl od tradičních laků na nehty nebo gelových nehtů se nemusíte bát nepříjemného odstraňování gelových nehtů nebo odlupování laku. Nlac one step gel lak nlac přináší revoluci v lakování nehtů která maximálně zjednodušuje postup lakování oproti klasickým gel lakům a také jeho odstranění je mnohem snadnější než bývalo u starších typů. Tento one step gel lak 3 v 1 v sobě obsahuje jak podkladový tak vrchní gel lak.

Rating: 4.0

Pokud patříte k ženám které upřednostňují přírodní nehty a chcete aby vaše ruce vypadaly upravené po dlouhou dobu bez nutnosti častého přelakovávání klasickým lakem na nehty který má omezenou dobu trvanlivosti je pro vás gel lak ideální volbou. Gelové nehty mají vyšší odolnost proti poškrábání a vydrží zhruba 3 týdny. Každý náš gel lak můžete vytvrzovat v uv a led lampě.

891 views
Detail Gel Lak Nehty
Friday 29th March 2024
Vše o mých nehtech gel lak péče top coaty oblíbené podzimní laky duration.

Gel lak nehty. S gel laky vytvoříte perfektní gelové nehty doma jako od profesionála s uv lampou i bez. Gel lak je vhodnou volbou pro zimní pedikúru dlouhá doba životnosti trvanlivost gel laku je zpravidla 2 3 týdny bez stříhání. Je to ideální řešení pro dámy které si nechtějí lakovat nehty každý druhý den. Dlouho se mě ptáte jak se starám o své nehty.

Jaké jsou typy gelových laků.

Nabízíme velké množství klasických barevných gel laků glitter gel laky nebo one step gel laky pro vaše dokonalé nehty. Vyberte si z nabídky barevných glitrových gel laků nebo termo gel laky které mění barvu v závislosti na změně teploty výhodou oproti klasickým gelům je snadná aplikace pomocí štětečku. Nejsou náročné na aplikaci nevyžadují složité modelování prostě se nanášejí jako klasický lak. Zde je video s produkty.

Gel lak se tvrdí pod uv či led lampou.

Vyberte si který vám vyhovuje. Gellak nebo také gelový lak. Gel laky jsou nejoblíbenější umělé nehty a zároveň také nejpřirozenější a nejšetrnější. Nlac one step 3v1 sloupávací peel off nebo klasický gel lak na nehty a gel lak s termoefektem.

Uv gely na nehty které se vytvrzují v uv lampě dobře přilnou k přírodnímu i umělému nehtu.

Je vhodný nejen na přírodní ale i umělé nehty. Doporučujeme one step gel lak nlac který z pevňuje přírodní nehty je vhodný i na nehty které potřebují odpočinek od dlouhodobého umělého. Gel lak hlavní výhodou této metody je dlouhá trvanlivost na přírodních nehtech. Gel lak nejjednodušší způsob modeláže.

V nabídce našeho eshopu máme pro krásné a přirozené nehty tři druhy gel laků na nehty.

Gel lak vydrží i tři týdny bez nutnosti doplnění. Před aplikací gel laku každou lahvičku důkladně protřepejte cca 15 sec aby se barevný pigment smíchal s. Po vytvrzení v uv lampě nebo led lampě je lesklý již se. Gel lakem se nehty neprodlužují.

Gel lakem se nehty neprodlužují.

V nabídce našeho eshopu máme pro krásné a přirozené nehty tři druhy gel laků na nehty. Uv gely na nehty které se vytvrzují v uv lampě dobře přilnou k přírodnímu i umělému nehtu. Gel lak se tvrdí pod uv či led lampou. Jaké jsou typy gelových laků.

Po vytvrzení v uv lampě nebo led lampě je lesklý již se.

Vše o mých nehtech gel lak péče top coaty oblíbené podzimní laky duration.

Relate Post "Gel Lak Nehty"