Gel Lak S Lampou

1000x1000 px

Gel Lak S Lampou Reviewed by admin on . This Is Article About Gel Lak S Lampou

Můžete si vybraz z gel lak sad s uv lampou nebo kvalitní a rychlou uv led lampou. Gel lak má vysokou krycí schopnost pokud máte nehet hladce obroušen tak postačí i pouhá jedna vrstva barevného gel laku. Sada je ideálna pre začiatočníkov ale aj pre všetkých ktorý si chcú.

Rating: 4.0

Gel lak sady mini star 5ml top star 10ml a one step jednofázové gel laky za extra výhodné ceny kompletní gel lak sady pro začátečníky s uv lampou nebo moderní uv led duální lampou která vytvrdí gel laky za několik vteřin. Dalším z pokusů do kterého jsme se nadšeně vrhly jsou gelové laky. Gel lak sady získaly mezi klienty velkou oblibu.

372 views
Detail Gel Lak S Lampou
Friday 19th April 2024
V podstatě se jedná o uv gel v lahvičce se štětcem.

Gel lak s lampou. Kedy mi bude tovar doručený. Gel lak sada na nechty s 36w uv lampou color it premium. One step gél lak sada na nechty s 36w uv lampou na sklade výpredaj. Gél lak sada na nechty s 36w uv lampou obsahuje.

Vámi vybrané 4 ks barvy gel laků prosím uveďte do.

Sada gel lak uv led lampa sada obsahuje. Gel lak nehty neničí naopak vám je krásně zpevní a ty pak rostou delší. Proč si pořídit zvýhodněnou gel lak sadu. Gel lak sady s lampou obsahují vše potřebné pro modeláž nehtů rozdáváme dárky zdarma ke každé gel lak sadě.

Sada gel lak s led lampou.

Stačí použiť dve vrstvy akejkoľvek farby a vytvrdiť ich v lampe. Zkoušely jsme ty které musíte zapéct v uv lampě ale i gelové laky které se zapékat nemusí a přesto by se těm prvním měly vyrovnat. Každá sada obsahuje vše potřebné pro nanášení gel laku. Buďte první kdo napíše příspěvek k této položce.

Sunny nails gel lak sada s lampou 36w.

Gél lak one step simple bol vytvorený špeciálne pre vás hybridný lak ktorý nevyžaduje aplikáciu podkladu alebo vrchného náteru. Zobraz obsah tejto sady 23 dielna sada na úpravu nechtov pomocou one step gél lakov. Sady na gel lak obsahují vše potřebné pro dokonalou modeláž gel lakem. Už více než dva roky v redakci dokola řešíme jak to udělat aby nám lak na nehtech vydržel perfektní déle než čtyři dny a přitom nehty neničil.

Darček k objednávke podľa vlastného výberu.

1x uv lampa 36w bílá nebo růžová 4x uv zářivka 1x base gel lak 6ml 1x top gel lak 6ml 4x barevný gel lak 6ml 1x blok bílý 2x pilník banán 100 180 2x m. 8 49 bez hodnotenia. 1 748 76 kč bez dph 2 116 kč buďte první kdo napíše příspěvek k této položce. 1x uv led lampa 24w vrstva gellaku se vytvrdí za 30 vteřin 1x base gel lak 5ml 1x top gel lak 5ml 8x barevný gel lak 5ml různé barvy 1x cleaner čistič nehtů a výpotku 100ml 1x aceton odstraňovač gel laku 100ml 1x 50 kusů buničiny 1x sada remover náprstků na buničinu 1x nehtový.

1 x uv lampa 36w s výsuvným dnom a časovačom na 120 sekúnd.

Sada uv gel lak uv lampa 36w sada obsahuje. Uv gel lak vydrží 10 20 dnů v závislosti na tom kde pracujete. 1 x uv lampa 36w s výsuvným dnom a časovačom na 120 sekúnd. Darček k objednávke podľa vlastného výberu.

Uv gel lak vydrží 10 20 dnů v závislosti na tom kde pracujete.

Sunny nails gel lak sada s lampou 36w. Sada gel lak s led lampou. Vámi vybrané 4 ks barvy gel laků prosím uveďte do. V podstatě se jedná o uv gel v lahvičce se štětcem.

Relate Post "Gel Lak S Lampou"