Gel Laky Do Lampy Dm

1221x1120 px

Gel Laky Do Lampy Dm Reviewed by admin on . This Is Article About Gel Laky Do Lampy Dm

Pestré farby telové lesklé matné. Gel lak vydrží i tři týdny bez nutnosti doplnění. Ponúkame veľké množstvo klasických farebných gél lakov glitter gél laky alebo one step gél laky pre vaše dokonalé nechty.

Rating: 4.0

Stačí vám iba jedna vrstva a dosiahnete efekt ako v nechtovom štúdiu aj bez použitia uv lampy. Ich trvácne a žiarivé farby oživia a posilnia vaše nechty až na 2 týždne. Volba nové uv led lampy pro modeláž nehtů je jednoduchá.

513 views
Detail Gel Laky Do Lampy Dm
Wednesday 24th April 2024
Profesionálne značky za super ceny.

Gel laky do lampy dm. Pokud patříte k ženám které upřednostňují přírodní nehty a chcete aby vaše ruce vypadaly upravené po dlouhou dobu bez nutnosti častého přelakovávání klasickým lakem na nehty který má omezenou dobu trvanlivosti je pro vás gel lak ideální volbou. Hlavním rozdílem mezi klasickým lakem a gel lakem je jeho výdrž oproti klasickému laku vydrží na nehtech až tři týdny. Gél lak v sebe spája trvácnosť uv gélu a jednoduché a rýchle nanášania klasického laku na nechty. U většiny je ovšem nutné použít uv lampu.

Nezáleží jestli pracujete s uv nebo led gely gel laky polygely nebo akrygely protože lampy z naší nabídky vytvrdí jakýkoliv materiál a to obyčejně do 30 60 vteřin.

Najširšia ponuka neónových metalických pastelových a sýtych farieb. Vhodná uv led lampa je základním stavebním kamenem kvalitní nehtové modeláže. Gel lak na nehty je vyroben tak aby se snadno nanášel a perfektně kryl. Gél laky sú alternatívou k tradičným lakom na nechty.

Především v tom že i přes svou jednoduchou aplikaci dokáží vytvořit pevnou a profesionální manikúru která bude k nerozeznání od gelových nehtů a co víc.

Vydrží krásná i několik týdnů. Aplikace gel laků je navíc opravdu snadná nanesete ho jako běžný lak na nehty vytvrdíte v uv led lampě a máte hotovo. Dm online shop vám ovšem nabízí gel laky u kterých se obejdete i bez uv lampy a přesto si užijete vzhled gelových nehtů jako ze salonu. Gel lak bez lampy vydrží déle než normální lak na nehty a však méně než gel lak na nehty do uv lampy.

Gél laky sú veľmi obľúbené hlavne kvôli jednoduchosti aplikácie a trvanlivosti takto vytvorenej manikúry.

Stačí dvě vrstvy gel laku a na rozdíl od běžného laku na nehty bude vaše gelové nehty zdobit celý měsíc. Bezplatná dm zákaznícka linka. Už od 15 neplatíš poštovné. V čem jsou gel laky tak jedinečné.

Kvalitné gél laky vydržia na vašich nechtoch aj 21 dní a po celú dobu si zachovávajú krásny lesk.

Gel laky barevné ráj nehtů. Objavte v dm laky na nechty od výmyslu sveta. Doručenie do dm predajne nie je možné. Doručenie do 24 hodín.

0800 111 881 pondelok piatok 8 00.

Gél lak sa tvrdí pod uv a led lampou. Môžete na ne naniesť aj matný top coat rôzne kamienky glitre či prášky napríklad semilac flash alebo aurora. 0800 111 881 pondelok piatok 8 00. Kvalitné gél laky vydržia na vašich nechtoch aj 21 dní a po celú dobu si zachovávajú krásny lesk.

Môžete na ne naniesť aj matný top coat rôzne kamienky glitre či prášky napríklad semilac flash alebo aurora.

Gél laky sú veľmi obľúbené hlavne kvôli jednoduchosti aplikácie a trvanlivosti takto vytvorenej manikúry. Především v tom že i přes svou jednoduchou aplikaci dokáží vytvořit pevnou a profesionální manikúru která bude k nerozeznání od gelových nehtů a co víc. Nezáleží jestli pracujete s uv nebo led gely gel laky polygely nebo akrygely protože lampy z naší nabídky vytvrdí jakýkoliv materiál a to obyčejně do 30 60 vteřin. Profesionálne značky za super ceny.

Relate Post "Gel Laky Do Lampy Dm"