Gel Na Gelove Nehty

3055x3566 px

Gel Na Gelove Nehty Reviewed by admin on . This Is Article About Gel Na Gelove Nehty

Speciální sady na gelové nehty obsahují vše potřebné pro modeláž nehtů kompletní set na gelové nehty zpravidla nabízí nezbytné pomůcky jako je uv lampa na gelové nehty bruska ne nehty základní modelovací uv gely a praktické dárky k nákupu. V nabídce jsou rovněž sady barevných uv gelů nebo testovací sady. Gel lakem se nehty neprodlužují.

Rating: 4.0

Jako novinka jsou v naší nabídce led gel laky které se vytvrzují 30. S časovačem a na 120 sec. Uv gely na gelové nehty nabízíme klasické modelovací uv gely barevné uv gely glitrové nebo magnetické uv gely na zdobení nehtů ale i speciální uv gely měnící barvu podle teploty.

112 views
Detail Gel Na Gelove Nehty
Friday 29th March 2024
Dále gel laky které můžete nanášet přímo na přírodní nehty.

Gel na gelove nehty. Sady na modeláž gel lakem. Upravené nehty nejsou jen nudnou nutností ale i záležitostí módy a sebevyjádření. Veškeré zboží máme skladem a odesíláme během 24 hodin od objednání. S dobrým vybavením na modeláž nehtů zvládnete vykouzlit krásné gelové nehty i sama doma bez nutnosti navštívit nehtové studio.

Gelové nehty se dají modelovat poměrně snadno a to i díky tomu že použijete kvalitní uv gel.

Zdobicí fólie a pásky. Na nehty nedáváme podkladovou vrstvu. Je to ideální řešení pro dámy které si nechtějí lakovat nehty každý druhý den. Sady na modeláž akrylem.

Krémy a mýdla na ruce.

Sady na nehtovou modeláž. Sady na modeláž gelem. My vám nabízíme kvalitní profesionální gely s kterými vám to půjde samo. Vaše nehty budou z pohodlí domova upravené jako ze salonu gel lakem a vydrží krásné 7 až 14 dní podle typu použitého vrchního gel laku top coat.

Objednávky nad 1500 kč odesíláme zdarma.

Gelgio je gel lak na který nepotřebujete uv nebo led lampu na nehty protože schne na vzduchu jako klasický lak na nehty. Gel lak hlavní výhodou této metody je dlouhá trvanlivost na přírodních nehtech. V naší nabídce naleznete více než 4000 kvalitních produktů pro gelové nehty akrylové nehty přírodní nehty manikúru a pedikúru péči o nehty zdobení nehtů gel laky shellaky a další pomůcky pro celkovou úpravu nehtů. Firma enehty je distributorem profesionální kosmetiky nabízíme vám spokojenost s výrobky které byly vyrobené aby splnily vaše očekávání zveme vás na nákup a seznámení s naším bohatým sortimentem.

A jak lépe si celou záležitost zpestřit než s barevnými uv gely.

Tato obsáhlá kategorie vám poskytne dostatečný prostor pro vaše jedinečné kreativní nápady každá si v ní najde totiž to své. A nekonečno novinka rychlé info uv amazing gel lak č 67 jemná tělová. Uv lampa na nehty 36w bílá hranatá uv lampa ideální na modeláž nehtů obsahuje žárovky 4 x 9 w. Před aplikací gel laku každou lahvičku důkladně protřepejte cca 15 sec aby se barevný pigment smíchal s.

Každý náš gel lak můžete vytvrzovat v uv a led lampě.

Péče o tělo ruce a nehty. Každý náš gel lak můžete vytvrzovat v uv a led lampě. A jak lépe si celou záležitost zpestřit než s barevnými uv gely. Objednávky nad 1500 kč odesíláme zdarma.

Péče o tělo ruce a nehty.

Krémy a mýdla na ruce. Gelové nehty se dají modelovat poměrně snadno a to i díky tomu že použijete kvalitní uv gel. Dále gel laky které můžete nanášet přímo na přírodní nehty.

Relate Post "Gel Na Gelove Nehty"