Gel Nehty

3938x2778 px

Gel Nehty Reviewed by admin on . This Is Article About Gel Nehty

Roztomilá manikúra jako jsou například květiny ovoce mráčky nebo pohádkové postavičky které nyní frčí. Pravdou však je že nail art nás ženy nikdy neomrzí a to hlavně z důvodu obrovského množství tvarů obrázků témat i barev. Po aplikaci nepilujte hrany nehtů.

Rating: 4.0

Firma enehty je distributorem profesionální kosmetiky nabízíme vám spokojenost s výrobky které byly vyrobené aby splnily vaše očekávání zveme vás na nákup a seznámení s naším bohatým sortimentem. Odstranění starého materiálu nanášení primeru super sticku base coatu a detailní popis nanášení stavebního gelu. 2 x poly gel na nehty.

950 views
Detail Gel Nehty
Saturday 20th April 2024
Upravené nehty nejsou jen nudnou nutností ale i záležitostí módy a sebevyjádření.

Gel nehty. Tento gel zároveň zamezuje tvorbě záděrek v okolí nehtů. U nás najdete obrovskou nabídku různých barev a značek. Jsou to profesionální výrobky vhodné i do salonů. Další možností je zdobení těchto nehtů různými prášky například semiflash aurora.

Zpevňující gel s obsahem skelných vláken a vitamínů středně řídké konzistence pružný odolný samovyrovnávací.

Gel laky jsou velmi oblíbené a to kvůli jednoduchosti aplikace a trvanlivosti manikúry která je i 21 dní. 20 x umělý nehet různé velikosti 1 x pomůcka na umělé nehty odstraňovač nehtové kůžičky štěteček 1 x led lampa na sušení lampa je dodána zvlášť. S dobrým vybavením na modeláž nehtů zvládnete vykouzlit krásné gelové nehty i sama doma bez nutnosti navštívit nehtové studio. Ahoj přečtěte si prosím i informace uvedené v tomto infoboxu já vám v tomhle velice žádaném videu ukazuju jak si sama dělám doma gelové nehty od začátku.

Uchovává si lesk celou dobu.

Maxivyprodeje cz je internetový obchod kde nakoupíte kvalitní produkty za nejnižší možné ceny. Gelové nehty se dají modelovat poměrně snadno a to i díky tomu že použijete kvalitní uv gel. Vypilování tvaru a zdobení gel lakem. Klientku informujte že sama doma nesmí nehty zkracovat naruší tím trvanlivost ošetření.

Tato obsáhlá kategorie vám poskytne dostatečný prostor pro vaše jedinečné kreativní nápady každá si v ní najde totiž to své.

Pokud patříte k ženám které upřednostňují přírodní nehty a chcete aby vaše ruce vypadaly upravené po dlouhou dobu bez nutnosti častého přelakovávání klasickým lakem na nehty který má omezenou dobu trvanlivosti je pro vás gel lak ideální volbou. Jednoduchá je i odstranění. Gel lak vydrží i tři týdny bez nutnosti doplnění. My vám nabízíme kvalitní profesionální gely s kterými vám to půjde samo.

Malá inspirace plná roztomilosti.

A jak lépe si celou záležitost zpestřit než s barevnými uv gely. Někdy máme náladu nosit jednobarevné nehty jindy rády přidáme pár třpytek nebo kamínků. Malá inspirace plná roztomilosti. Tato obsáhlá kategorie vám poskytne dostatečný prostor pro vaše jedinečné kreativní nápady každá si v ní najde totiž to své.

Někdy máme náladu nosit jednobarevné nehty jindy rády přidáme pár třpytek nebo kamínků.

Uchovává si lesk celou dobu. Zpevňující gel s obsahem skelných vláken a vitamínů středně řídké konzistence pružný odolný samovyrovnávací. Upravené nehty nejsou jen nudnou nutností ale i záležitostí módy a sebevyjádření.

Relate Post "Gel Nehty"