Gelové Laky Bez Uv Lampy

1934x802 px

Gelové Laky Bez Uv Lampy Reviewed by admin on . This Is Article About Gelové Laky Bez Uv Lampy

Gel laky doporučujeme spíše pro přírodní nehty které báječně zpevní a chrání ale lze je použt i na umělý materiál uv gely. Gelgio gel lak bez lampy. Aj možnosť zakúpiť si led uv lampu a sadu na modeláciu sa môže zdať lákavá a gélové nechty tak vyjdú lacnejšie ale ani taká lampa nie je zadarmo.

Rating: 4.0

Nabízíme vám široký výběr barevný gelových laků. Tak vám vydrží i déle než 3 týdny. Top coat je lesk který zafixuje barevný lak.

950 views
Detail Gelové Laky Bez Uv Lampy
Saturday 20th April 2024
Kvalitní uv lampa je základním vybavením pro modeláž gelových nehtů.

Gelové laky bez uv lampy. Už více než dva roky v redakci dokola řešíme jak to udělat aby nám lak na nehtech vydržel perfektní déle než čtyři dny a přitom nehty neničil. Gel lak bez lampy vydrží déle než normální lak na nehty a však méně než gel lak na nehty do uv lampy. Je možno je použít také pro rychlejší vytvrzení akrylových nehtů. Takto upravené nehty vydrží krásné a lesklé 7 dní.

Gelové laky gelgio které nepotřebují k vytvrzení uv lampu.

Dalším z pokusů do kterého jsme se nadšeně vrhly jsou gelové laky. Odlakujete ho odlakovačem na nehty. Uv lampy na gelové nehty slouží k vytvrzení uv gelů. Po nalakování vydrží lak na nehtech 7 10dní.

Gél lak v sebe spája trvácnosť uv gélu a jednoduché a rýchle nanášania klasického laku na nechty.

Barevný gel lak má gelovou konzistenci lakuje se přímo na přírodní nehet. Gelgio gel lak bez lampy. Uv gel lak bez použití uv lampy. Gelové nehty nejsou nesmrtelné.

Gel lak na nehty je vyroben tak aby se snadno nanášel a perfektně kryl.

V našem sortimentu naleznete uv lampy nové generace ccfl led klasické tunelové uv lampy a nechybí ani velké uv lampy 36w a 45w. Sada na gelové nechty bez lampy. Stačí dvě vrstvy gel laku a na rozdíl od běžného laku na nehty bude vaše gelové nehty zdobit celý. Gelgio je gelový lak s aplikací bez uv lampy.

Gél laky sú alternatívou k tradičným lakom na nechty.

1x calcium gél profesionálna vyživujúca kúra pre problematické nechty 1x top coat bez vytvrdzovania 15ml top coat diamond gloss. Titanium dioxid který chrání nehty před uv zářením a regeneruje je. Ak sa aj rozhodnete pre tento ďalší variant a kúpite si rôzne gélové laky už od nejakých 4 eur nákup sa ešte navýši o lampu od 20 eur špeciálny odlakovač a kadejaké iné pomôcky ktoré budete potrebovať. Zkoušely jsme ty které musíte zapéct v uv lampě ale i gelové laky které se zapékat nemusí a přesto by se těm prvním měly vyrovnat.

Nabízíme v sortimentu také gel laky bez lampy.

V nabídce máme 23 úžasných barev. Představujeme vám novinku gel lak hybridní lak s prodlouženou trvanlivostí gelgio z usa který zasychá na vzduchu jeho aplikace je bez lampy. 1x profesionálna uv lampa 36w s časovačom. 3x uv gél 5ml clear pink cover 2x farebný uv gél 5ml.

Na našem trhu jsou již podobné produkty jako třeba vinylux od cnd nebo miracle gel od sally hansen v dm drogeriích ale pevně věříme že si.

Ich trvácne a žiarivé farby oživia a posilnia vaše nechty až na 2 týždne. Pomůcek pro aplikaci i odstranění gel laků a zvýhodněné gel lak sady bez lampy i s lampou. Na našem trhu jsou již podobné produkty jako třeba vinylux od cnd nebo miracle gel od sally hansen v dm drogeriích ale pevně věříme že si. Nabízíme v sortimentu také gel laky bez lampy.

Pomůcek pro aplikaci i odstranění gel laků a zvýhodněné gel lak sady bez lampy i s lampou.

Gél laky sú alternatívou k tradičným lakom na nechty. Gel lak na nehty je vyroben tak aby se snadno nanášel a perfektně kryl. Gél lak v sebe spája trvácnosť uv gélu a jednoduché a rýchle nanášania klasického laku na nechty. Gelové laky gelgio které nepotřebují k vytvrzení uv lampu.

Ich trvácne a žiarivé farby oživia a posilnia vaše nechty až na 2 týždne.

Kvalitní uv lampa je základním vybavením pro modeláž gelových nehtů.

Relate Post "Gelové Laky Bez Uv Lampy"