Gelové Nehty Bez Uv Lampy

1280x1280 px

Gelové Nehty Bez Uv Lampy Reviewed by admin on . This Is Article About Gelové Nehty Bez Uv Lampy

Kvalitní uv lampa je základním vybavením pro modeláž gelových nehtů. Představujeme vám novinku gel lak hybridní lak s prodlouženou trvanlivostí gelgio z usa který zasychá na vzduchu jeho aplikace je bez lampy. Kompletní sada pro modeláž nehtů uv gelem.

Rating: 4.0

Uv lampu můžete bez sebemenšího problému sladit s ostatním prvky vaší modelové soupravy na nehty. Goo gl bqmo9p citováno dne 19 2. Gelový lak na nehty sally hansen miracle gel dodá vašim nehtům krásnou sytou barvu která vydrží perfektní až 14 dní.

613 views
Detail Gelové Nehty Bez Uv Lampy
Friday 19th April 2024
Levné uv lampy na nehty můžete zakoupit už od 130 kč.

Gelové nehty bez uv lampy. Na našem trhu jsou již podobné produkty jako třeba vinylux od cnd nebo miracle gel od sally hansen v dm drogeriích ale pevně věříme že si. Gelgio gel lak bez lampy. Pro dokonalé nehty už nemusíte do salonu. Ak sa aj rozhodnete pre tento ďalší variant a kúpite si rôzne gélové laky už od nejakých 4 eur nákup sa ešte navýši o lampu od 20 eur špeciálny odlakovač a kadejaké iné pomôcky ktoré budete potrebovať.

Tato sada obsahuje vše pro modeláž gelových nehtů za použití nehtových šablon.

Hravě si je zvládnete vykouzlit v pohodlí domova a to i bez uv led lampy. Nehtové sady se liší pouze v typu uv lampy vyberte si uv lampu z naší nabídky dle vašich preferencí. Gelgio gel lak bez lampy. Sada na gelové nehty pro bez uv lampy.

Uv lampy na gelové nehty slouží k vytvrzení uv gelů.

V našem sortimentu naleznete uv lampy nové generace ccfl led klasické tunelové uv lampy a nechybí ani velké uv lampy 36w a 45w. Na rovinu gelové nehty vám vydrží déle ale jejich aplikaci málokdo zvládne sám a po finanční stránce je to stále náročnější varianta nemluvě o problematickém sundávání. Parametr který značným způsobem ovlivňuje to jak rychle bude uv lampa schopna vytvrdit lak na nehtech. Je možno je použít také pro rychlejší vytvrzení akrylových nehtů.

Sally hansen miracle gel lak na nehty zdroj.

V nabídce máme 23 úžasných barev. Aj možnosť zakúpiť si led uv lampu a sadu na modeláciu sa môže zdať lákavá a gélové nechty tak vyjdú lacnejšie ale ani taká lampa nie je zadarmo. Sally hansen miracle gel lak na nehty zdroj. Uv lampy na gelové nehty slouží k vytvrzení uv gelů.

Aj možnosť zakúpiť si led uv lampu a sadu na modeláciu sa môže zdať lákavá a gélové nechty tak vyjdú lacnejšie ale ani taká lampa nie je zadarmo.

Tato sada obsahuje vše pro modeláž gelových nehtů za použití nehtových šablon. Levné uv lampy na nehty můžete zakoupit už od 130 kč.

Relate Post "Gelové Nehty Bez Uv Lampy"