Gelové Vs Akrylové Nehty

1102x735 px

Gelové Vs Akrylové Nehty Reviewed by admin on . This Is Article About Gelové Vs Akrylové Nehty

Stovky dalších fotografií naleznete na naší facebookové stránce. Akrylové nehty vypadají nepřirozeně zatímco gelové nehty poskytují přirozenější vzhled. Akrylové nehty a gelové nehty ne nejsou to jen synonyma pro umělé nehty.

Rating: 4.0

Nehledě na to že gelové nehty vypadají více přirozeně než lesklé akrylové nehty odrůstání u gelových nehtů probíhá rychleji než u akrylových. Pokud nejste spokojeni s přírodními nehty a nechcete jim předvést nehty a chcete vyzkoušet nějaké nové trendy v nehtech můžete jít s akrylovými nebo gelovými nehty. Modelují akrylové a navrch dají jednu vrstvu gelu který vytvrdí.

687 views
Detail Gelové Vs Akrylové Nehty
Friday 19th April 2024
Výhody a nevýhody akrylových a gelových nehtů.

Gelové vs akrylové nehty. Vyzkoušejte si sama tvorbu gelových nehtů nebo akrylových nehtů s pomocí výrobků z naší nabídky. Na rozdíl od akrylové technologie nedochází v průběhu vytváření krásných nehtů za pomoci gelu k šíření nepříjemného zápachu. Může se jednat o falešné gelové nehty. Akrylové nehty se vyznačují větší tvrdostí a pevností než nehty gelové.

Zde v sekci gelové nehty fotogalerie pro vaši inspiraci uveřejňujeme několik ukázkových fotografií modeláže nehtů.

Pojďte se podívat v čem se od sebe liší a jaké mají výhody a nevýhody. Tentokrát ne na záložky ale pomocí nalepovacích tipů. E každý ví že akrylové a gelové nehty nejsou to stejné. Přináším další tutoriál na umělé nehty pomocí akrylu.

Rozhodnutí je nyní již jen na vás.

Mezi další rozdíly se řadí tvrdost a pevnost. V každém případě je třeba věnovat se jak péči o akrylové tak péči o gelové nehty. S tipy jsem nehty dělala poprvé ale nebylo to těžké. Takové nehty není možno považovat za gelové.

Jak akrylové nehty tak gelové jsou sice náhražkou pro naše přírodní nehty každé z nich ale mají.

Akrylové nehty v poslední fázi můžeme vyleštit do vysokého lesku s přirozeným vzhledem. Jak akrylové nehty tak gelové jsou sice náhražkou pro naše přírodní nehty každé z nich ale mají. Rozhodnutí je nyní již jen na vás. Zde v sekci gelové nehty fotogalerie pro vaši inspiraci uveřejňujeme několik ukázkových fotografií modeláže nehtů.

Akrylové nehty v poslední fázi můžeme vyleštit do vysokého lesku s přirozeným vzhledem.

Výhody a nevýhody akrylových a gelových nehtů.

Relate Post "Gelové Vs Akrylové Nehty"