Gelove Laky S Uv Lampou

1500x1500 px

Gelove Laky S Uv Lampou Reviewed by admin on . This Is Article About Gelove Laky S Uv Lampou

časovač je možné nastaviť na 120 sekúnd alebo na nepretržitú prevádzku. Začínáte s nehtovou modeláží uv gelem. Startovací sada na gelové nehty pro začátečníky s uv lampou a mini bruskou gel start č 3 kompletní sada pro nehtovou modeláž s lampou.

Rating: 4.0

Laky mi ochotně vyměnily na jiné barvy což jsem moc ráda. Sada je vhodná pro začátečníky i pokročilé. Gél laky sú veľmi obľúbené hlavne kvôli jednoduchosti aplikácie a trvanlivosti takto vytvorenej manikúry.

795 views
Detail Gelove Laky S Uv Lampou
Friday 19th April 2024
Ke každé sadě obdržíte 3 dárky zdarma.

Gelove laky s uv lampou. S nějakým zrdcadlovým dnem. Uv lampa má zrkadlové vnútro ktoré dokonale odráža uv svetlo do lampy a tým zabezpečí rovnomerné vytvrdnutie uv gélu a gél laku v lampe. Môžete na ne naniesť aj matný top coat rôzne kamienky glitre či prášky napríklad semilac flash alebo aurora. Gel lak sady s lampou obsahují vše potřebné pro modeláž nehtů rozdáváme dárky zdarma ke každé gel lak sadě.

Sada na gelový lak s led lampou.

Ráda byste si vytvořila gelové nehty z pohodlí domova ale nevíte co všechno budete na start potřebovat. Krásně upravené nehty by měly být samozřejmostí každé ženy a právě to vám tato gelová sada umožňuje. Základní sada na gelové nehty s 36 watovou uv lampou obsahuje vše potřebné pro vytvoření krásných gelových nehtů které si můžete vytvořit sami v pohodlí domova. Kvalitné gél laky vydržia na vašich nechtoch aj 21 dní a po celú dobu si zachovávajú krásny lesk.

Gél lak sada na nechty s 36w uv lampou obsahuje.

Gel lak sady mini star 5ml top star 10ml a one step jednofázové gel laky za extra výhodné ceny kompletní gel lak sady pro začátečníky s uv lampou nebo moderní uv led duální lampou která vytvrdí gel laky za několik vteřin. Každá sada starnails obsahuje vše potřebné pro modeláž gelových nehtů. Sada na aplikaci gelového laku s uv led lampou vhodná na domácí využití. Jinak děkuji všem kdo mi pomáhal na začátku a s nákupem.

Sady na gelové nehty pro začátečníky.

1 x uv lampa 36w s výsuvným dnom a časovačom na 120 sekúnd. Vybírejte dle typu lampy sady na nehty s uv lampou sady na gelové nehty s výkonnou uv led lampou některé sady obsahují brusku na nehty a zakoupit můžete také luxusní sadu s kufříkem. Sady na gelové nehty pro začátečníky. Gél lak sada na nechty s 36w uv lampou obsahuje.

Vybírejte dle typu lampy sady na nehty s uv lampou sady na gelové nehty s výkonnou uv led lampou některé sady obsahují brusku na nehty a zakoupit můžete také luxusní sadu s kufříkem.

Sada na gelový lak s led lampou. Ke každé sadě obdržíte 3 dárky zdarma.

Relate Post "Gelove Laky S Uv Lampou"