Laky Do Led Lampy

768x1024 px

Laky Do Led Lampy Reviewed by admin on . This Is Article About Laky Do Led Lampy

Ich ďalšou výhodou je dlhá trvácnosť nemusíte v nich meniť žiadne žiarovky. Gél lak v sebe spája trvácnosť uv gélu a jednoduché a rýchle nanášania klasického laku na nechty. Stolné lampy a lupy.

Rating: 4.0

Gel lak vhodný do uv led lampy. Ktorá v sebe spája kvalitu uv a rýchlosť led lampy. Zdobené a farebné tipy na nechty.

440 views
Detail Laky Do Led Lampy
Saturday 20th April 2024
Gel lak bez lampy vydrží déle než normální lak na nehty a však méně než gel lak na nehty do uv lampy.

Laky do led lampy. Biela dual lampa má výkon 54w ktorá dokáže vytvrdiť uv gély led gély gél laky polygély a hybridné laky. Gel lak na nehty je vyroben tak aby se snadno nanášel a perfektně kryl. Led lampy 15 dual lampy 16 brúsky na nechty 23 uv žiarovky 3 odsávačky prachu 6 aróma difúzery 5 stolové lampy 5 pilníky a leštičky. Uv led lampy nebo li duální lampy slouží ke kvalitnímu vytvrzení všech uv gelů gel laků a polygelů do 30 vteřin.

Uv lampa na gélové nechty.

Gél laky sú alternatívou k tradičným lakom na nechty. 36w uv lampy sú vhodné ako na domáce tak aj na profesionálne používanie v nechtových salónoch. Stačí dvě vrstvy gel laku a na rozdíl od běžného laku na nehty bude vaše gelové nehty zdobit celý. Uv lampy v rôznych farbách s časovačmi a žiarovkami sú veľmi obľúbené čoraz viac sa však uprednostňujú led lampy ktoré vytvrdzujú gély a gél laky rýchlejšie.

Akcie na tento mesiac.

Ntn premium led sú stredne husté gél laky. Led lampy na nechty využívajú led diódy čo je ich veľká výhoda keďže nemusíte myslieť na výmenu žiariviek. Uv led gel lak č 108 modrá 7ml. Ntn premium led gél laky 6 ml rôzne farby na sklade.

Tri mikrotužkové alkalické batérie 1 5 v vhodné do led bateriek na vytvrdzovanie led gélov a gél lakov.

Väčšina led lámp sa po vložení ruky zapne a začne počítať sekundy po vytiahnutí ruky sa lampa automaticky vypne. Filtry a řazení. Ich trvácne a žiarivé farby oživia a posilnia vaše nechty až na 2 týždne. Nabízíme v sortimentu také gel laky bez lampy.

Nabízíme vám moderní uv led lampy bez kterých se žádná profesionálka neobejdete.

Přečtěte si také 10 důvodů proč si pořídit duální lampu. Uv lampy led lampy uv lampy led lampy uv lampa na nechty je najdôležitejšou súčasťou pri modeláži gélových nechtov. Inteligentá lampa má 36. Uv led gel laky.

Sú v ýborné na manikúru a pedikúru a sú určené ako na profesionálne tak aj na domáce použitie.

Nabízíme modely na domácí i profesionální použití. Sú v ýborné na manikúru a pedikúru a sú určené ako na profesionálne tak aj na domáce použitie. Nabízíme vám moderní uv led lampy bez kterých se žádná profesionálka neobejdete. Tri mikrotužkové alkalické batérie 1 5 v vhodné do led bateriek na vytvrdzovanie led gélov a gél lakov.

Nabízíme modely na domácí i profesionální použití.

Akcie na tento mesiac. Uv lampa na gélové nechty. Gel lak bez lampy vydrží déle než normální lak na nehty a však méně než gel lak na nehty do uv lampy.

Relate Post "Laky Do Led Lampy"