Led Gel Na Nehty

932x907 px

Led Gel Na Nehty Reviewed by admin on . This Is Article About Led Gel Na Nehty

2 x 15 ml. 2 x poly gel na nehty. 18 černý 5 ml 99 kč.

Rating: 4.0

8 neon pink 5 ml 99 kč. Nová technologie v nehtové modeláži. Nezáleží jestli pracujete s uv nebo led gely gel laky polygely nebo akrygely protože lampy z naší nabídky vytvrdí jakýkoliv materiál a to obyčejně do 30 60 vteřin.

637 views
Detail Led Gel Na Nehty
Friday 19th April 2024
125 pastelový citrus 5 ml 99 kč.

Led gel na nehty. To nejlepší z akrylového a gelového. 20 x umělý nehet různé velikosti 1 x pomůcka na umělé nehty odstraňovač nehtové kůžičky štěteček 1 x led lampa na sušení lampa je dodána zvlášť. Gel laky posilují přírodní nehty. Uv gely dělíme na jednofázové dvoufázové a třífázové.

V druhé fázi modelujete nehet a c oblouk pomocí modelovacího uv gelu.

Uv led lampy na gelové nehty polygel gel lak nabízíme vám moderní uv led lampy bez kterých se žádná profesionálka neobejdete. Amazing gel lak na nehty č. Gel lak zaručuje dokonalou barevnost a lesk. Vhodná uv led lampa je základním stavebním kamenem kvalitní nehtové modeláže.

Bez podkladového a vrchního gelu.

Amazing gel lak na nehty č. Amazing gel lak na nehty č. Sušení pod led lampou 2 minuty objem. 15 red 5 ml 79 kč.

Volba nové uv led lampy pro modeláž nehtů je jednoduchá.

Třífázový systém je ten nejpoužívanější. Uv led amazing gel lak č. Led uv gel laky na gelové nehty 10ml. Uv a led gely na nehty nehtyshop cz.

Ten je základem na kterém se nehty staví a také slouží k lepší přilnavosti.

Led gel laku se na nehty aplikuje pouze jedna vrstva. Soak off gely led gely se odstraňují šetrně bez pilování a broušení pomocí soak off removeru. Soak off gely led gely doporučujeme na přírodní nehty. V súčastnosti je trh zaplavený neskutočným množstvom rôznych uv gélov led gélov na modelovanie od čírych mliečnych kamuflážnych až po farebné s rôznou pigmentáciou a konzistenciou.

Uv led gely vytvrzujeme v led lampách 30 60 sec což šetří čas při modeláži nehtů a úpravou nehtů gel lakem nebo v klasických uv lampách za 2 minuty.

Poly uv led gel light pink 30ml skladem. 6 sweet pink 5 ml 69 kč. Amazing gel lak na nehty č. Gel lak nahrazuje lak na nehty.

Uv led lampy nebo li duální lampy slouží ke kvalitnímu vytvrzení všech uv gelů gel laků a polygelů do 30 vteřin.

399 kč 329 75 kč. Nejdříve musíte nanést podkladový uv gel. Firma enehty je distributorem profesionální kosmetiky nabízíme vám spokojenost s výrobky které byly vyrobené aby splnily vaše očekávání zveme vás na nákup a seznámení s naším bohatým sortimentem. Aké gély potrebujeme na gélové nechty.

Aké gély potrebujeme na gélové nechty.

Uv led lampy nebo li duální lampy slouží ke kvalitnímu vytvrzení všech uv gelů gel laků a polygelů do 30 vteřin. Uv led gely vytvrzujeme v led lampách 30 60 sec což šetří čas při modeláži nehtů a úpravou nehtů gel lakem nebo v klasických uv lampách za 2 minuty. Ten je základem na kterém se nehty staví a také slouží k lepší přilnavosti. Volba nové uv led lampy pro modeláž nehtů je jednoduchá.

Firma enehty je distributorem profesionální kosmetiky nabízíme vám spokojenost s výrobky které byly vyrobené aby splnily vaše očekávání zveme vás na nákup a seznámení s naším bohatým sortimentem.

Bez podkladového a vrchního gelu. V druhé fázi modelujete nehet a c oblouk pomocí modelovacího uv gelu. 125 pastelový citrus 5 ml 99 kč.

Relate Post "Led Gel Na Nehty"