Led Laky Na Nehty

1218x1200 px

Led Laky Na Nehty Reviewed by admin on . This Is Article About Led Laky Na Nehty

125 pastelový citrus 5 ml 99 kč. Soak off gely led gely doporučujeme na přírodní nehty. Gelové nehty jsou nehty umělé mají přirozený vzhled.

Rating: 4.0

Soak off gely led gely se odstraňují šetrně bez pilování a broušení pomocí soak off removeru. Amazing gel lak vitamin base 5 ml 129 kč. Uv led gely vytvrzujeme v led lampách 30 60 sec což šetří čas při modeláži nehtů a úpravou nehtů gel lakem nebo v klasických uv lampách za 2 minuty.

657 views
Detail Led Laky Na Nehty
Friday 26th April 2024
Je možno je použít také pro rychlejší vytvrzení akrylových nehtů.

Led laky na nehty. 6 sweet pink 5 ml 69 kč. Jsou tenké a ohebné. Amazing gel lak na nehty č. Led lampy na nechty využívajú led diódy čo je ich veľká výhoda keďže nemusíte myslieť na výmenu žiariviek.

Pokud jste se rozhodly modelovat si vlastní nehty pak určitě budete potřebovat i vybavení jako je uv lampa na nehty.

Sú v ýborné na manikúru a pedikúru a sú určené ako na profesionálne tak aj na domáce použitie. 8 neon pink 5 ml 99 kč. Uv led amazing gel lak č. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.

Nezáleží jestli pracujete s uv nebo led gely gel laky polygely nebo akrygely protože lampy z naší nabídky vytvrdí jakýkoliv materiál a to obyčejně do 30 60 vteřin.

Väčšina led lámp sa po vložení ruky zapne a začne počítať sekundy po vytiahnutí ruky sa lampa automaticky vypne. Amazing gel lak na nehty č. Kvalitní uv lampa je základním vybavením pro modeláž gelových nehtů. 8 neon pink 5 ml 99 kč.

Amazing gel lak na nehty č.

Zdobící pera a laky. Jsou velice populární mezi profesionálními i domácími uživatelkami. Nabízíme kvalitní uv lampy a led lampy na nehty za příznivé ceny. Uv lampy na gelové nehty slouží k vytvrzení uv gelů.

Amazing gel lak na nehty č.

Amazing gel lak na nehty č. 6 sweet pink 5 ml 69 kč. Volba nové uv led lampy pro modeláž nehtů je jednoduchá. Uv lampy na nehty jsou nabízeny dle náročnosti vašich potřeb.

15 red 5 ml 79 kč.

Uv led amazing gel lak č. Vhodná uv led lampa je základním stavebním kamenem kvalitní nehtové modeláže. Amazing gel lak na nehty č. 125 pastelový citrus 5 ml 99 kč.

Uv led lampy a zářivky.

Amazing grafen pro base ultra strong hybridní gellak 5 ml 139 kč. Uv a led gely na nehty nehtyshop cz. 18 černý 5 ml 99 kč. Uv a led gely.

Uv a led gely.

Uv led lampy a zářivky. 15 red 5 ml 79 kč. Amazing gel lak na nehty č. Amazing gel lak na nehty č.

18 černý 5 ml 99 kč.

Nezáleží jestli pracujete s uv nebo led gely gel laky polygely nebo akrygely protože lampy z naší nabídky vytvrdí jakýkoliv materiál a to obyčejně do 30 60 vteřin. Pokud jste se rozhodly modelovat si vlastní nehty pak určitě budete potřebovat i vybavení jako je uv lampa na nehty. Je možno je použít také pro rychlejší vytvrzení akrylových nehtů.

Relate Post "Led Laky Na Nehty"