Letnany Nehty

1200x1600 px

Letnany Nehty Reviewed by admin on . This Is Article About Letnany Nehty

Gelové nehty praha letňany a další informace včetně sada razítka na nehty získáte na naší stránce včetně zajímavých odkazů na další obsah o nehtech. Měšická 721 praha. Nabízíme barvení vlasů melír.

Rating: 4.0

Manikůra nehtová modeláž gel lak. Nehty jsou naší vášní a gelové nehty praha letňany patří mezi ně stejně tak jako primer na gelové nehty. Salon na praze 5 smíchov a 400m od anděla.

398 views
Detail Letnany Nehty
Saturday 20th April 2024
Objednejte se ještě dnes a vyberte si z pestré nabídky kosmetických služeb.

Letnany nehty. účesy pro každou příležitost. Pracuje se na dezinfikovaných nohách za pomoci přístroje s vysokootáčkovými rotačními frézami. 59 likes 4 were here. Přístrojová pedikúra je moderní šetrná metoda která zaručuje bezbolestnost a bezkrevnost ošetření.

Kosmetika kadeřnictví masáže prodlužování řas manikúra a pedikúra věrnostní slevy dárkové poukazy.

Kadeřnictví prosek praha 9 salon matrix. Salon grácia arbesovo náměstí 781 14 prague 150 00. Nehtové studio nailounge poskytuje profesionální kosmetickou péči v příjemné atmosféře. Na krásné nehty nemusíte čekat dlouhé měsíce můžete je mít totiž ihned.

1200 kč končí za 16 dn í.

Adresa telefon e mail otevírací hodiny a hodnocení nails city s r o praha letňany. Pedikúra manikúra gelové nehty. Nehty tuhnou působením ultrafialového světla v uv lampě. Kadeřnické studio matrix na proseku nabízí kompletní kadeřnické služby.

Akrylové nehty akrylové nehty s lakováním francie akrylové nehty s lakováním cnd shellac uv gelové nehty uv gelové nehty s lakováním francie uv gelové nehty s lakováním cnd shellac.

Slevy v salónech krásy 20 botalinum botox bez jehel kosmetická péče proti vráskám salon le chat klaudiánova 98 5 mladá boleslav. Nehty mají již po první aplikaci vysoký lesk a vypadají skvěle. Manikúra pedikúra modelace umělých nehtů kosmetika péče o pleť a obličej prodlužování řas a depilace. Pokud budete mít jakékoliv dotazy připomínky či zájem o nákup většího počtu dárkových poukazů kontaktujte nás na emailové adrese informace oc letnany cz nebo telefonicky na čísle 221 742 400.

Pevně věříme že dárkové poukazy obchodního centra letňany vám pomohou udělat radost vaším blízkým.

Pevně věříme že dárkové poukazy obchodního centra letňany vám pomohou udělat radost vaším blízkým. Akrylové nehty akrylové nehty s lakováním francie akrylové nehty s lakováním cnd shellac uv gelové nehty uv gelové nehty s lakováním francie uv gelové nehty s lakováním cnd shellac. 1200 kč končí za 16 dn í. Kosmetika kadeřnictví masáže prodlužování řas manikúra a pedikúra věrnostní slevy dárkové poukazy.

Pokud budete mít jakékoliv dotazy připomínky či zájem o nákup většího počtu dárkových poukazů kontaktujte nás na emailové adrese informace oc letnany cz nebo telefonicky na čísle 221 742 400.

Objednejte se ještě dnes a vyberte si z pestré nabídky kosmetických služeb.

Relate Post "Letnany Nehty"