Mini Uv Lampa Na Nehty

768x1024 px

Mini Uv Lampa Na Nehty Reviewed by admin on . This Is Article About Mini Uv Lampa Na Nehty

Vhodná uv led lampa je základním stavebním kamenem kvalitní nehtové modeláže. Vyšší výkon obvykle znamená rychlejší tvrdnutí laku. Uv led lampa 48w 2v1 pink 1 599 kč.

Rating: 4.0

Není nutné vyměňovat zářivky jak k tomu dochází u běžných uv lamp. Vytvrzuje gely akryly a hybridní gelové laky. Iso uv mini lampa na nehty led 18w 15668.

728 views
Detail Mini Uv Lampa Na Nehty
Friday 29th March 2024
Uv lampa je vhodná na gelové nehty gel lak i akrylové nehty.

Mini uv lampa na nehty. Momentálně nedostupné značka. Uv led lampa s 48w růžovým hologramovým displejem 1 590 kč. Je opatřená protiskluzovými čudlíky takže zůstane vždy na místě dále má automatický šedesáti sekundový časovač který ale můžete ovládat. Náhradní uv zářivka 9w l do uv lampy pomalý start 79 kč.

Dual uv led lampa 24w s2 mini plus.

Vytvrzuje gely akryly a hybridní gelové laky vybaveno 6 led. Nezáleží jestli pracujete s uv nebo led gely gel laky polygely nebo akrygely protože lampy z naší nabídky vytvrdí jakýkoliv materiál a to obyčejně do 30 60 vteřin. Zmenšeniny klasických velkých uv lamp na nehty se začínají pomalu ale jistě stávat hitem. 18w mini lampa je ideální pro ošetření nehtů stylizací.

Vybrat si můžete uv a led lampy od 9 w až do 48 w.

Volba nové uv led lampy pro modeláž nehtů je jednoduchá. Uv lampa na gelové nehty 36w. Pece na nehty vhodné především na cestování jelikož jsou velikostí velmi skladné taková mini uv lampa na nehty. Abyste vůbec věděli proč si koupit zrovna uv lampy přinášíme vám několik stručných informací týkajících se rozdílů mezi oběma produkty.

Uv lampa na nehty a její výkon.

Uv lampa na nehty 36w bílá hranatá 699 kč. Není nutné vyměňovat zářivky jak k tomu dochází u běžných uv lamp. Nejsou to pouze uv lampy na nehty ale také led lampy na nehty. Iso uv mini lampa na nehty led 18w 15668.

Kromě toho led diody.

18w mini lampa je ideální pro ošetření nehtů stylizací. 983 kč bez dph 1 190 kč kód. Uv lampa na nehty vyžaduje určitou spotřebu energie to závisí na jejím výkonu. Lampu na nehty si vybírejte dle vaší náročnosti finančních možností ale i podle toho zda ji budete mít pouze na domácí použití či ji budete používat v nehtovém studiu.

Náhradní uv zářivka 9w l 3 1 zdarma pomalý start 237 kč.

Uv lampy na nehty jsou bezpochyby levnějším výrobkem. Nemusíte se bát že by díky své velikosti byla lampa o něco ošizena nikoliv tato lampa zvládne vytvrdit jakýkoliv gel. Náhradní uv zářivka 9w l 3 1 zdarma pomalý start 237 kč. Kromě toho led diody.

Nemusíte se bát že by díky své velikosti byla lampa o něco ošizena nikoliv tato lampa zvládne vytvrdit jakýkoliv gel.

Uv lampa na nehty a její výkon. Vybrat si můžete uv a led lampy od 9 w až do 48 w. Dual uv led lampa 24w s2 mini plus. Uv lampa je vhodná na gelové nehty gel lak i akrylové nehty.

Relate Post "Mini Uv Lampa Na Nehty"