Mléčný Gel Na Nehty

3106x3104 px

Mléčný Gel Na Nehty Reviewed by admin on . This Is Article About Mléčný Gel Na Nehty

Sušiče laku podkladové a vrchní laky příslušenství. Vzorník laků mléčný. Prezentační vzorníky na nehty pro profesionální prezentaci nehtové modeláže zákaznici.

Rating: 4.0

Gel laky nlac one step. Nepřehlédněte horkou novinku magnetický prezentační držák který skvěle vypadá a je ideální pro prezentaci vaší práce na sociálních sítích. Různá provedení tvary a barvy vzorníků.

135 views
Detail Mléčný Gel Na Nehty
Thursday 18th April 2024
Gelové nehty se dají modelovat poměrně snadno a to i díky tomu že použijete kvalitní uv gel.

Mléčný gel na nehty. Je vhodný i na přírodní nehty. Gel můžete použít na francouzskou manikúru kdy nehty dostanou krásný mléčný nádech. Gel je možné vytvrdit v uv led lampě. Uv led gely vytvrzujeme v led lampách 30 60 sec což šetří čas při modeláži nehtů a úpravou nehtů gel lakem nebo v klasických uv lampách za 2 minuty.

Svatba nejen královská.

S dobrým vybavením na modeláž nehtů zvládnete vykouzlit krásné gelové nehty i sama doma bez nutnosti navštívit nehtové studio. Jako novinka jsou v naší nabídce led gel laky které se vytvrzují 30. Gel mléčný nebo průhledný to je otázka. Skladem 39 kč parametry.

Ideální jednofázový clear gel ideální i pro velmi zatěžované nehty ideální přilnavost k přírodnímu nehtu ideální pro klientky které mají citlivé nehty nepálí v uv ideální pro začínající nehtové designérky nezatéká ideální pro milovníky středně hustých gelů ideální na modeláž.

My vám nabízíme kvalitní profesionální gely s kterými vám to půjde samo. Může se modelovat na přírodní nehty tipy i šablony. Použít podkladový gel basic acid kód 111006. Dále gel laky které můžete nanášet přímo na přírodní nehty.

Užijte si čas kdy pohodlně sedíte u stolu s barevnými laky na nehty a děláte cokoliv co si dokážete na nehtech představit.

Soak off gely led gely doporučujeme na přírodní nehty. Soak off gely led gely se odstraňují šetrně bez pilování a broušení pomocí soak off removeru. Uv gely na gelové nehty nabízíme klasické modelovací uv gely barevné uv gely glitrové nebo magnetické uv gely na zdobení nehtů ale i speciální uv gely měnící barvu podle teploty. Taktéž s nimi vytvoříte jemné svatební nehtíky a nebo s ním můžete dosáhnout efektu babyboomer.

Nehty jsou naší vášní a mléčný gel na nehty patří mezi ně stejně tak jako jak napravit skriply nehet.

Díky snadné aplikaci je vhodný také pro začínající nehtové designérky. Gelgio gel lak bez lampy. Přidáním květinových vzorů budete mít úžasné letní nehty. Mléčný gel na nehty a další informace včetně bolest nehtu získáte na naší stránce včetně zajímavých odkazů na další obsah o nehtech.

Akrygel je vhodný na extrémně zatěžované nehty které jsou často ve styku s vodou a na nehty deformované nebo okousané.

Velmi pevný a odolný uv gel s obsahem skelných vláken. Akrygel je vhodný na extrémně zatěžované nehty které jsou často ve styku s vodou a na nehty deformované nebo okousané. Nehty jsou naší vášní a mléčný gel na nehty patří mezi ně stejně tak jako jak napravit skriply nehet. Užijte si čas kdy pohodlně sedíte u stolu s barevnými laky na nehty a děláte cokoliv co si dokážete na nehtech představit.

Velmi pevný a odolný uv gel s obsahem skelných vláken.

Ideální jednofázový clear gel ideální i pro velmi zatěžované nehty ideální přilnavost k přírodnímu nehtu ideální pro klientky které mají citlivé nehty nepálí v uv ideální pro začínající nehtové designérky nezatéká ideální pro milovníky středně hustých gelů ideální na modeláž. Svatba nejen královská. Gelové nehty se dají modelovat poměrně snadno a to i díky tomu že použijete kvalitní uv gel.

Relate Post "Mléčný Gel Na Nehty"