Modelaz Nehtu

960x957 px

Modelaz Nehtu Reviewed by admin on . This Is Article About Modelaz Nehtu

Je to můj velký koníček a záliba. Profesionální moderní nehtové studio s přívětivým personálem. Provádíme manikúru nehtovou modeláž pshine gel lak i různé sruhy pedikúry včetně zdravotní.

Rating: 4.0

Jsme vzdělávací zařízení akreditované ministerstvem školství. Nehtový velkoobchod pro vaše nehty kamenné prodejny po vaše nehty produkty všech světových nehtařských značek na jednom místě. S pomocí námi prodávaných výrobků určených pro modeláž gelových akrylových i přírodních nehtů.

172 views
Detail Modelaz Nehtu
Thursday 18th April 2024
Kurz manikúra a modeláž nehtů v tomto kurzu vás naučíme klasické manikúře v kombinaci s modeláží nehtů.

Modelaz nehtu. Krásné a upravené nehty můžete mít i vy. Forma teoretická naučíte se základům anatomie a fyziologie kůže anatomie lidské ruky anatomie a dermatologie nehtu. Od 1500 kč doprava zdarma balík do ruky předem 110 kč balík do ruky s dobírkou 150 kč. Nehtové modeláži se věnuji sedmým rokem.

Odstranění starého materiálu nanášení primeru super sticku base coatu a detailní popis nanášení stavebního gelu.

Učební plán je vyučován formou teoretickou a formou praktickou. Modeláž gelových nehtů za pomocí gelů nail expert http www nailexpert cz. Vypilování tvaru a zdobení gel lakem. Kreativita malba ruční práce vždy byly mou touhou.

Splněný sen z dětství.

Dpd předem 105 kč s dobírkou 135 kč předem 65 kč. Nailexpert kosmetický salon kadeřnictví masáže pedikúra manikúra modeláž nehtů prodej nehtového materálu. Splněný sen z dětství. Odstranění starého materiálu nanášení primeru super sticku base coatu a detailní popis nanášení stavebního gelu.

Nailexpert kosmetický salon kadeřnictví masáže pedikúra manikúra modeláž nehtů prodej nehtového materálu.

Kurz manikúra a modeláž nehtů v tomto kurzu vás naučíme klasické manikúře v kombinaci s modeláží nehtů.

Relate Post "Modelaz Nehtu"