Modelovací Gel Na Nehty

768x1024 px

Modelovací Gel Na Nehty Reviewed by admin on . This Is Article About Modelovací Gel Na Nehty

Sady na modeláž akrylem. Modelovací stavební gely slouží k modelaci c oblouku tak aby byly vaše nehty pevné a chráněné. Použít podkladový gel basic acid kód 111006.

Rating: 4.0

Krémy a mýdla na ruce. Akrygel je vhodný na extrémně zatěžované nehty které jsou často ve styku s vodou a na nehty deformované nebo okousané. Nyní ještě lepší složení.

390 views
Detail Modelovací Gel Na Nehty
Thursday 25th April 2024
Modelovací gel gelové nehty.

Modelovací gel na nehty. V našem sortimentu najdete gely od známých značek jako je enii nails tasha sunny nails nebo lion. Sady na nehtovou modeláž. Uv gel clear glass 5ml extra hustý a čirý gel na nehty velmi kvalitní průhledný uv gel na nehty jednofázový podkladový a lesklý. Sady na modeláž gelem.

Kupte si kvalitní modelovací gel na nehty kamuflážní uv gely nebo polyakryl gely.

Uv gel glass super clear extra hustý 5ml 89 kč. Vytvrzují se v uv lampě nebo v led lampě. Nabízíme široký výběr modelovacích gelů různé konzistence které jsou čiré a průzračné. Na ráji nehtů vám nabízíme kvalitní uv gely které vynikají výbornou přilnavostí a hodí se pro aplikaci na všechny nehtové tipy i pro modeláž gelových nehtů pomocí nehtových šablon.

Sady na modeláž gel lakem.

Gelové nehty se dají modelovat poměrně snadno a to i díky tomu že. Vyberte si u nás z velice kvalitních modelážních uv gelů v průhledném provedení i v mnoha dalších odstínech vhodných například pro základ francouzské manikúry. Péče o tělo ruce a nehty. Modelovací uv gely jsou základem při profesionální modeláži nehtů.

Uv gel modelovací pink jemně růžový 30ml 255 k.

Kvalitní uv gely na gelové nehty. Tyto gely se používají pro zpevnění a modelaci nových nehtů. Liší se hustotou a barvou. Modelovací gel slouží jako druhá fáze ze třífázového gelového systému.

Může se modelovat na přírodní nehty tipy i šablony.

Používají se na prodloužení nehtů pomocí tipů nebo šablon. Uv gely jsou nezbytnou součástí perfektní modeláže gelových nehtů. Uv gely na nehty modelovací jsou stavební jednotkou celé modeláže nehtů. Modelovací uv led gely na nehty.

Vyberte si který vám sedne nejvíce.

Zdobicí fólie a pásky. Inovovaný modelovací gel čiré barvy pro modelaci gelových nehtů. Díky snadné aplikaci je vhodný také pro začínající nehtové designérky. Uv gely na nehty od německého výrobce s použitím moderních technologií.

Uv gely na nehty od německého výrobce s použitím moderních technologií.

Vyberte si který vám sedne nejvíce. Může se modelovat na přírodní nehty tipy i šablony. Uv gel modelovací pink jemně růžový 30ml 255 k. Sady na modeláž gel lakem.

Díky snadné aplikaci je vhodný také pro začínající nehtové designérky.

Kupte si kvalitní modelovací gel na nehty kamuflážní uv gely nebo polyakryl gely. Modelovací gel gelové nehty.

Relate Post "Modelovací Gel Na Nehty"