Nalepovaci Nehty Dm

1720x715 px

Nalepovaci Nehty Dm Reviewed by admin on . This Is Article About Nalepovaci Nehty Dm

Nehty jsou naší vášní a nalepovací nehty ebelin patří mezi ně stejně tak jako modeláž nehtů davle. Dm online shop vám nabízí jednoduché řešení v podobě snadno aplikovatelných umělých nehtů. Fluorescenční led vysoušeč gelu na nehty s ultrafialovým světlem.

Rating: 4.0

Přírodní růžová ve tvaru mandle či klasický tvar trendy bílé. Holografické sváteční černobílé nebo tématické nálepky na nehty a zajímavé šablony na francouzskou manikúru. Umělé nalepovací nehty active tips 40 v bílé barvě.

400 views
Detail Nalepovaci Nehty Dm
Wednesday 17th April 2024
Prodejní cena 49 k č.

Nalepovaci nehty dm. Jednoduché a výrazné zdobení nehtů 3d nálepkami na nehty je hitem. Víte rodiče mají vždycky pravdu. Maminka i babičky. Balení obsahuje umělé nehty a nálepky návod k použití.

Nehty musejí být suché a očištěné od mastnoty.

Umělé nehty se třpytkami. 500 podkladových nálepek pro umělé nehty. Nalepovací nehty new salon square 40 ks 8595069703136 29128 nice 59 90 ostatní zákazníci také koupili. 109 kč 52.

Jednoduše je aplikujte přelakujte nebo přelepte nálepkami.

Diva nice cosmetics nalepovací umělé nehty tělové 12 tips 20. Listujte a vybírejte si rozmanité varianty pro originální modeláž nehtů. Nálepky na nehty a šablony na zdobení nehtů. Pro pocit jako ze salonu.

Umělé nehty se kterými můžete vytvořit i vlastní vzhled.

Diva nice nalepovací umělé nehty bílé active tips 40. Diva nice. Nalepovací nehty ebelin a další informace včetně diteti na nozicce neroste rovne nehet získáte na naší stránce včetně zajímavých odkazů na další obsah o nehtech. 1 845 kč.

Kdo by nechtěl krásně upravené nehty které vypadají jako po návštěvě profesionálního nehtového studia.

Kdo by nechtěl krásně upravené nehty které vypadají jako po návštěvě profesionálního nehtového studia. Umělé nehty se kterými můžete vytvořit i vlastní vzhled. Jednoduše je aplikujte přelakujte nebo přelepte nálepkami. Nehty musejí být suché a očištěné od mastnoty.

1 845 kč.

Prodejní cena 49 k č.

Relate Post "Nalepovaci Nehty Dm"