Nehtove Studio Budejovicka

960x960 px

Nehtove Studio Budejovicka Reviewed by admin on . This Is Article About Nehtove Studio Budejovicka

Jsme české nehtové studio které působí již od roku 1997 v praze 4 metro budějovická přijďte se přesvědčit na vlasní ruce. Ve studiu tina nabízíme hned několik služeb manikúra a modeláž nehtů pedikúra kosmetika depilace a líčení. Jsme české nehtové studio které působí v praze na budějovické.

Rating: 4.0

Studio tina kosmetické a nehtové studio na praze 4. Gelové nehty manikúra parafín p shine. Nabízíme kompletní péči a profesionalitu v oblasti manikúry.

788 views
Detail Nehtove Studio Budejovicka
Friday 29th March 2024
Nehtové studio navštivte nás.

Nehtove studio budejovicka. 737 704 440 manikúra nehtová modeláž gel lak metoda japonská manikúra pedikúra parafínové zábaly lakování zdobení nehtů. Služby v salonu jsou prováděny profesionálem který má patřičné vzdělání v oboru. Jsme české nehtové studio které působilo od roku 1997 v budově polikliniky budějovická a i když jsme od května 2009 změnily adresu i interiér nezměnily jsme kvalitu naší práce. Naší prioritou je použití kvalitních materiálů vzdělávání a sledování nejnovějších trendů.

Nabízíme kompletní péči o ruce i nehty školenými.

K dispozici máte nejširší nabídku kursů a sázkových příležitostí na nespočet sportů i významně kulturní společenské a politické události. Kompletní servis pro všechny sváteční i zapálené sázkaře najdete na moderní pobočce sázkové kanceláře fortuna. Soak off gel lak manikúra ombré uv gely nail art p shine a manikůra wellness. Přímětická 1202 42 praha 4 vchod z ulice vyskočilova zavolejte nám 420 721 225 225 studio 420 603 710 008 ilona.

Nehtové studio metro c budějovická otevírací doba.

Nehtové studio metro c budějovická otevírací doba. Nabízíme kompletní péči o ruce i nehty školenými. Nehtové studio navštivte nás.

Relate Post "Nehtove Studio Budejovicka"