Nehty Gel

995x886 px

Nehty Gel Reviewed by admin on . This Is Article About Nehty Gel

Firma enehty je distributorem profesionální kosmetiky nabízíme vám spokojenost s výrobky které byly vyrobené aby splnily vaše očekávání zveme vás na nákup a seznámení s naším bohatým sortimentem. Uchovává si lesk celou dobu. Je vhodný nejen na přírodní ale i umělé nehty.

Rating: 4.0

Jednoduchá je i odstranění. U nás najdete obrovskou nabídku různých barev a značek. Jsou to profesionální výrobky vhodné i do salonů.

289 views
Detail Nehty Gel
Thursday 28th March 2024
Vaše nehty budou z pohodlí domova upravené jako ze salonu gel lakem a vydrží krásné 7 až 14 dní podle typu použitého vrchního gel laku top coat.

Nehty gel. Vypilování tvaru a zdobení gel lakem. Odstranění starého materiálu nanášení primeru super sticku base coatu a detailní popis nanášení stavebního gelu. Vyberte si z nabídky barevných glitrových gel laků nebo termo gel laky které mění barvu v závislosti na změně teploty výhodou oproti klasickým gelům je snadná aplikace pomocí štětečku. Na nehty nedáváme podkladovou vrstvu.

Kdyby byly bb laky trochu levnější kupovala bych častěji.

Jsem velmi mile překvapena z těchto gel laků. Konečně jsem našla gel lak který mi nezpůsobuje alergickou reakci. Gel laky jsou velmi oblíbené a to kvůli jednoduchosti aplikace a trvanlivosti manikúry která je i 21 dní. Další možností je zdobení těchto nehtů různými prášky například semiflash aurora.

Nehty mám nalakované šestým dnem a na jednom nehtu se mi už kousek odloupl ale jinak drží pěkně.

Ani takto ozdobené nehty však ne. Gelové nehty se dají modelovat poměrně snadno a to i díky tomu že použijete kvalitní uv gel. Pokud patříte k ženám které upřednostňují přírodní nehty a chcete aby vaše ruce vypadaly upravené po dlouhou dobu bez nutnosti častého přelakovávání klasickým lakem na nehty který má omezenou dobu trvanlivosti je pro vás gel lak ideální volbou. Gelgio je gel lak na který nepotřebujete uv nebo led lampu na nehty protože schne na vzduchu jako klasický lak na nehty.

Gellak nebo také gelový lak.

S pískovými laky na nehty si splníte sen stále je mezi námi hodně těch které si netroufají na manikúru z gel laku a zůstávají věrné klasickým lakům na nehty. My vám nabízíme kvalitní profesionální gely s kterými vám to půjde samo. Gel lak vydrží i tři týdny bez nutnosti doplnění. Ahoj přečtěte si prosím i informace uvedené v tomto infoboxu já vám v tomhle velice žádaném videu ukazuju jak si sama dělám doma gelové nehty od začátku.

S dobrým vybavením na modeláž nehtů zvládnete vykouzlit krásné gelové nehty i sama doma bez nutnosti navštívit nehtové studio.

S dobrým vybavením na modeláž nehtů zvládnete vykouzlit krásné gelové nehty i sama doma bez nutnosti navštívit nehtové studio. Gellak nebo také gelový lak. Nehty mám nalakované šestým dnem a na jednom nehtu se mi už kousek odloupl ale jinak drží pěkně. Kdyby byly bb laky trochu levnější kupovala bych častěji.

Ahoj přečtěte si prosím i informace uvedené v tomto infoboxu já vám v tomhle velice žádaném videu ukazuju jak si sama dělám doma gelové nehty od začátku.

Vaše nehty budou z pohodlí domova upravené jako ze salonu gel lakem a vydrží krásné 7 až 14 dní podle typu použitého vrchního gel laku top coat.

Relate Post "Nehty Gel"