Nejdelší Nehty Na Světě Na Nohou

1200x799 px

Nejdelší Nehty Na Světě Na Nohou Reviewed by admin on . This Is Article About Nejdelší Nehty Na Světě Na Nohou

Takže nejdelší nehty na nohou dnes patří louise hollisové z kalifornie. Nehty na levé ruce měří celkem 3 09 metru na pravé 2 92 metru. živí se jako trenérka basketbalu ve virgínii.

Rating: 4.0

Navíc jsou teď pro ni různé činnosti mnohem snazší a zdá se jí jako by jí ruce bez tíhy dlouhých nehtů ve vzduchu poletovaly. Dohromady měřily přes osm metrů a ten nejdelší na palci měl 91 centimetrů. Muž si nehty pěstuje už od svých šestnácti let.

811 views
Detail Nejdelší Nehty Na Světě Na Nohou
Thursday 28th March 2024
Svetlana 42 sice není nejvyšší ženou světa ale má nejdelší nohy na světě měří totiž 132 centimetrů.

Nejdelší nehty na světě na nohou. Podle loňských údajů na internetových stránkách. Narodila se v rusku ale celý život prožila v usa. Její nehty mají průměrnou délku 15 25 cm a jejich celková délka je 2 21 m. Nohy jí v mládí poskytly spoustu smutku protože ji děti často.

Extravagantní americká zpěvačka chris walton z las vegas má podle guinnessovy knihy rekordů nejdelší nehty na světě.

Lee redmondová si nehty nestříhala od roku 1979. Držitelkou rekordu nejdelších nehtů na světě je však lee redmond. Chris si je už 18 let pečlivě pěstuje. Je proto nazývaná nehtová vévodkyně.

Rekordmanka říká že nyní si již nehty růst nenechává mimo jiné údajně proto že dalších 30 let už pravděpodobně žít nebude.

Když délky jejích zahnutých nehtů sečtete zjistíte že dohromady měří 5 8 m. Její výška je 195 centimetrů a nosí boty velikosti 13. Inspirovalo ho k tomu prohlášení jeho učitele který mu řekl že nikdy nepochopí jak těžké je ztratit nehet dokud si je sám nebude. Její nehty mají průměrnou délku 15 25 cm a jejich celková délka je 2 21 m.

Dubna 1971 v volgogradu v rusku a již tehdy byla nejvyšší v mateřské škole.

Být držitelem rekordů v nominaci nejdelšínehty na světě na špičkách není snadné louise může chodit pouze v botách na vysoké plošině ne méně než 8 cm. Ohrožena na životě prý ale není. Mým receptem na růst jsou sladkosti a hodně trpělivosti. Nejdelší nehet na měří 61 centimetrů.

Být držitelem rekordů v nominaci nejdelšínehty ve světě na prstách není snadné louise může chodit jen v obuvi na vysoké plošině ne méně než 8 cm.

žena s nejdelšími nehty na světě čtk. Podle guinnessovy knihy rekordů patří nejdéle ženské nohy na světě svetlane pankratové. Shridhar chillal 78 si už šedesát dva let nestříhal nehty na své levé ruce. Nechala si své nehty růst více než třicet let.

Svetlana pankrátová se narodila 29.

Délka nohou bývalého basketbalového hráče je 132 cm s růstem ženy 1 95 m. Více než devět metrů po sečtení všech nehtů a zápis do guinnessovy knihy rekordů. Nejdelší nehet s délkou 90 centimetrů byl na palci pravé ruky. Takže nejdelší nehty na nohou dnes patří louise hollisové z kalifornie.

Takže nejdelší nehty na nohou dnes patří louise hollisové z kalifornie.

Svetlana pankrátová se narodila 29. Být držitelem rekordů v nominaci nejdelšínehty ve světě na prstách není snadné louise může chodit jen v obuvi na vysoké plošině ne méně než 8 cm. Dubna 1971 v volgogradu v rusku a již tehdy byla nejvyšší v mateřské škole. Rekordmanka říká že nyní si již nehty růst nenechává mimo jiné údajně proto že dalších 30 let už pravděpodobně žít nebude.

Nejdelší nehet s délkou 90 centimetrů byl na palci pravé ruky.

Extravagantní americká zpěvačka chris walton z las vegas má podle guinnessovy knihy rekordů nejdelší nehty na světě. Svetlana 42 sice není nejvyšší ženou světa ale má nejdelší nohy na světě měří totiž 132 centimetrů.

Relate Post "Nejdelší Nehty Na Světě Na Nohou"