Nejdelší Nehty Na Světě Na Nohou

1200x799 px

Nejdelší Nehty Na Světě Na Nohou Reviewed by admin on . This Is Article About Nejdelší Nehty Na Světě Na Nohou

Ohrožena na životě prý ale není. žena s nejdelšími nehty na světě čtk. Její nehty mají průměrnou délku 15 25 cm a jejich celková délka je 2 21 m.

Rating: 4.0

Dubna 1971 v volgogradu v rusku a již tehdy byla nejvyšší v mateřské škole. Podle loňských údajů na internetových stránkách. Narodila se v rusku ale celý život prožila v usa.

396 views
Detail Nejdelší Nehty Na Světě Na Nohou
Saturday 20th April 2024
Být držitelem rekordů v nominaci nejdelšínehty na světě na špičkách není snadné louise může chodit pouze v botách na vysoké plošině ne méně než 8 cm.

Nejdelší nehty na světě na nohou. Navíc jsou teď pro ni různé činnosti mnohem snazší a zdá se jí jako by jí ruce bez tíhy dlouhých nehtů ve vzduchu poletovaly. Její nehty mají průměrnou délku 15 25 cm a jejich celková délka je 2 21 m. Více než devět metrů po sečtení všech nehtů a zápis do guinnessovy knihy rekordů. Takže nejdelší nehty na nohou dnes patří louise hollisové z kalifornie.

Chris si je už 18 let pečlivě pěstuje.

Podle guinnessovy knihy rekordů patří nejdéle ženské nohy na světě svetlane pankratové. Dohromady měřily přes osm metrů a ten nejdelší na palci měl 91 centimetrů. Nehty na levé ruce měří celkem 3 09 metru na pravé 2 92 metru. Její výška je 195 centimetrů a nosí boty velikosti 13.

Takže nejdelší nehty na nohou dnes patří louise hollisové z kalifornie.

Nechala si své nehty růst více než třicet let. Inspirovalo ho k tomu prohlášení jeho učitele který mu řekl že nikdy nepochopí jak těžké je ztratit nehet dokud si je sám nebude. Když délky jejích zahnutých nehtů sečtete zjistíte že dohromady měří 5 8 m. Rekordmanka říká že nyní si již nehty růst nenechává mimo jiné údajně proto že dalších 30 let už pravděpodobně žít nebude.

Délka nohou bývalého basketbalového hráče je 132 cm s růstem ženy 1 95 m.

Držitelkou rekordu nejdelších nehtů na světě je však lee redmond. Svetlana pankrátová se narodila 29. Shridhar chillal 78 si už šedesát dva let nestříhal nehty na své levé ruce. Nejdelší nehet na měří 61 centimetrů.

Muž si nehty pěstuje už od svých šestnácti let.

Extravagantní americká zpěvačka chris walton z las vegas má podle guinnessovy knihy rekordů nejdelší nehty na světě. Nohy jí v mládí poskytly spoustu smutku protože ji děti často. Nejdelší nehet s délkou 90 centimetrů byl na palci pravé ruky. Svetlana 42 sice není nejvyšší ženou světa ale má nejdelší nohy na světě měří totiž 132 centimetrů.

Mým receptem na růst jsou sladkosti a hodně trpělivosti.

živí se jako trenérka basketbalu ve virgínii. Být držitelem rekordů v nominaci nejdelšínehty ve světě na prstách není snadné louise může chodit jen v obuvi na vysoké plošině ne méně než 8 cm. Je proto nazývaná nehtová vévodkyně. Lee redmondová si nehty nestříhala od roku 1979.

Lee redmondová si nehty nestříhala od roku 1979.

Mým receptem na růst jsou sladkosti a hodně trpělivosti. Muž si nehty pěstuje už od svých šestnácti let. Délka nohou bývalého basketbalového hráče je 132 cm s růstem ženy 1 95 m. Takže nejdelší nehty na nohou dnes patří louise hollisové z kalifornie.

Je proto nazývaná nehtová vévodkyně.

Chris si je už 18 let pečlivě pěstuje. Být držitelem rekordů v nominaci nejdelšínehty na světě na špičkách není snadné louise může chodit pouze v botách na vysoké plošině ne méně než 8 cm.

Relate Post "Nejdelší Nehty Na Světě Na Nohou"