Podkladový Gel Na Nehty

959x900 px

Podkladový Gel Na Nehty Reviewed by admin on . This Is Article About Podkladový Gel Na Nehty

Pro své skvělé vlastnosti doporučujeme profesionálům i začátečníkům. Soak off remover s lanolinem. Sally hansen salon podkladový lak pro gelové nehty 4 ml.

Rating: 4.0

Gel je vhodný na přírodní nehty tipy i šablony. Brusky na modeláž neht. Ideální jednofázový clear gel ideální i pro velmi zatěžované nehty ideální přilnavost k přírodnímu nehtu ideální pro klientky které mají citlivé nehty nepálí v uv ideální pro začínající nehtové designérky nezatéká ideální pro milovníky středně hustých gelů ideální na modeláž.

348 views
Detail Podkladový Gel Na Nehty
Friday 19th April 2024
My vám nabízíme kvalitní profesionální gely s kterými vám to půjde samo.

Podkladový gel na nehty. Podkladový uv gél 5 ml. Velmi tenká vrstva uv gelu ochrání spolehlivě i citlivější nehty. Vhodný na tipy i přírodní nehty. Ten slouží k lepší přilnavosti a představuje základ na kterém se nehet staví.

Podkladový gel pro dokonalé přilnutí základní vrstva při modeláži uv soak off gelem.

Gel je řidší konzistence flexibilní a pevný. Podkladový čirý uv gel 30ml vhodný pro začátečníky i profesionály. Máme viac ako 10 kusov. Uv led lampy na nehty.

Soak off gel je vhodný na přírodní nehty.

Gel je vhodný na jemné a problémové nehty. Primer gél base gél bondig gél alebo bonder tvorí prvú vrstvu trojfázového systému. První je třeba nanést podkladový uv gel. Podkladový uv gel i.

Gel se 100 přilnavostí na přírodní nehty.

Náhradní zářivky do lamp. S dobrým vybavením na modeláž nehtů zvládnete vykouzlit krásné gelové nehty i sama doma bez nutnosti navštívit nehtové studio. Podkladový gel hustější konzistence který zaručuje přilnavost modelovacího gelu k přírodnímu nehtu. Vašu objednávku pošleme ešte dnes.

Doporučujeme na třepivé nebo deformované nehty balení.

Gelové nehty se dají modelovat poměrně snadno a to i díky tomu že použijete kvalitní uv gel. Sally hansen na notino cz za super ceny s dopravou do druhého dne. Speciální pojivové složky zajišťují perfektní přilnutí modelovacího nebo kamufláž gelu. Před každou modeláží v třífázovým systému nesmí chybět kvalitní podkladové uv gely.

Základní vrstva v třífazovém gelovém systému.

Aplikujte v jedné tenké vrstvě po vytvrzení se aplikuje modelovací gel. Základní gel třífázového gelového systému 1. Velmi pevný a odolný uv gel s obsahem skelných vláken. Základní vrstva v třífazovém gelovém systému.

Velmi pevný a odolný uv gel s obsahem skelných vláken.

Doporučujeme na třepivé nebo deformované nehty balení. Gel se 100 přilnavostí na přírodní nehty. Soak off gel je vhodný na přírodní nehty. Podkladový gel pro dokonalé přilnutí základní vrstva při modeláži uv soak off gelem.

Základní gel třífázového gelového systému 1.

My vám nabízíme kvalitní profesionální gely s kterými vám to půjde samo.

Relate Post "Podkladový Gel Na Nehty"