Průhledný Gel Lak

1058x1058 px

Průhledný Gel Lak Reviewed by admin on . This Is Article About Průhledný Gel Lak

Nabízíme velké množství klasických barevných gel laků glitter gel laky nebo one step gel laky pro vaše dokonalé nehty. Gel lak glory. Uv gel charlie final shine clear vrchní.

Rating: 4.0

Holky já bych to pod gel obyč lakem nedělala dělá to neplechu dala bych raději jen průhledný gel lak a až na to klasický lak on se pod gelem běžný lak rád olupuje i s tou vrchní vrstvou gelu pak ale na gel laku drží klasický lak 3 týdny takže to jde v pohodě i bez toho vrchního gelového top coatu smazat. Pro pěknější efekt naneste a vytvrďte ještě jednu vrstvu. Natural nail boost s keratinem posílení přírodních a oslabených nehtů poskytuje nehtům tolik potřebnou ochranu a péči.

994 views
Detail Průhledný Gel Lak
Friday 29th March 2024
Gel lak se tvrdí pod uv či led lampou.

Průhledný gel lak. Naneste tenkou vrstvu barevného gel laku a vytvrďte. Naneste průhledný podkladový gel lak podobně jako jste zvyklá nanášet klasický lak. Průhledný čirý bezbarvý jedinečná německá technologie keratin nehty zpevní zároveň ale nehty neztratí svou pružnost keratin základní stavební kámen. Uv led gel fiber clear.

Více informací 89 ks.

Vytvrďte a máte hotovo. Kterou tvoří vrchní průhledný lak neboli top coat. Průhledný hustý uv led gel. Aplikuje se jako poslední vrstva.

Z vaší země není možné zadat novou objednávku.

Kolekce gel lak glory. K aplikaci potřebujeme vždy základní gel lak průhledný říkáme mu gel lak nadlak podlak neboli base finish který se nanáší jako první vrstva podkladová na přírodní nehet a také jako závěrečná vrstva lesk. řídký s výbornou vyrovnávací schopností použití. Velmi řídký uv ukončovací gel roztok vytvářející velmi lesklý povrch bez výpotku.

Jedná se o jednofázový gel středně hustý.

Aby byly nehty skutečně odolné naneste ještě jednou průhledný lak. Gel silcare led 15g 1ks díky svému jedinečnému složení byla doba vytvrzení gelu snížena na 30 sekund v led lampě a tradiční uv lampy. Led gel clear 15g průhledný gel na nehty. Gel lak glory kolekce guarantee 300.

Gel lak je třeba nanášet v tenoučkých vrstvách.

Profesionální uv gel vrchní vysoké kvality. 7ml 15ml 30ml 40ml 55ml 110ml. Kolekce barevných gel laku guarantee jasné výrazné barvy zaujmou vás. Nnb gel keratin průhledný.

Sada na uv gel lak.

Větší množství které by se po nehtu rozlilo může začít v lampě bublat a výsledkem by mohla být krabatá vrstva gel laku na nehtu. Gel lak je rychlá metoda lakování přírodních nehtů která vydrží 3 týdny. Sada na uv gel lak. Gel lak je třeba nanášet v tenoučkých vrstvách.

Gel lak je rychlá metoda lakování přírodních nehtů která vydrží 3 týdny.

Jedná se o jednofázový gel středně hustý. Z vaší země není možné zadat novou objednávku. Více informací 89 ks. Gel lak se tvrdí pod uv či led lampou.

Relate Post "Průhledný Gel Lak"