Průhledný Gel Na Nehty

1000x1000 px

Průhledný Gel Na Nehty Reviewed by admin on . This Is Article About Průhledný Gel Na Nehty

Led gel clear 30g průhledný na nehty. Modelovací uv gel 15ml průhledný. Uv gel clear glass 5ml extra hustý a čirý gel na nehty velmi kvalitní průhledný uv gel na nehty jednofázový podkladový a lesklý.

Rating: 4.0

S dobrým vybavením na modeláž nehtů zvládnete vykouzlit krásné gelové nehty i sama doma bez nutnosti navštívit nehtové studio. Gelové nehty se dají modelovat poměrně snadno a to i díky tomu že použijete kvalitní uv gel. Obsahuje veškeré pomůcky pro mode.

571 views
Detail Průhledný Gel Na Nehty
Friday 19th April 2024
Led gel clear 15g průhledný gel na nehty.

Průhledný gel na nehty. Gel na nehty jednofázový 15ml. Jako se pánové dokáží chlubit lakem na svých autech i vy se můžete pochlubit a zazářit lakem a to lakem na nehty. Jedná se o jednofázový gel středně hustý. Na sdílet tweet pin it.

Led gel na nehty.

Transparentní uv gel nesmí chybět v žádném nehtovém studiu. Sada na gelové nehty a akrylové nehty obsahuje kvalitní přípravky. Eco uv gel jednofázový originál průhledný 10ml. Více šetrná depilace která vydrží připravte se na léto.

Gel silcare led 15g 1ks díky svému jedinečnému složení byla doba vytvrzení gelu snížena na 30 sekund v led lampě a tradiční uv lampy.

Soak off gely led gely doporučujeme na přírodní nehty. Gel silcare led 1ks 30g díky svému jedinečnému složení byla doba vytvrzení gelu snížena na 30 sekund v led lampě a tradiční uv lampy. Akrygel je vhodný na extrémně zatěžované nehty které jsou často ve styku s vodou a na nehty deformované nebo okousané. Vhodný na přírodní nehty i šablony.

Led gel clear 30g průhledný na nehty.

Jednofázový gel husté konzistence. Vyzkoušejte vysoce kvalitní průhledné uv gely které se perfektně hodí na gelovou modeláž nehtů. Uv led gely vytvrzujeme v led lampách 30 60 sec což šetří čas při modeláži nehtů a úpravou nehtů gel lakem nebo v klasických uv lampách za 2 minuty. Led gel na nehty.

My vám nabízíme kvalitní profesionální gely s kterými vám to půjde samo.

Použít podkladový gel basic acid kód 111006. Led gel clear 15g průhledný gel na nehty. Soak off gely led gely se odstraňují šetrně bez pilování a broušení pomocí soak off removeru. S jednofázovými nani modelovacími gely nejvyšší kvality hravě vymodelujete celý nehet.

Jedná se o jednofázový gel středně hustý.

Může se modelovat na přírodní nehty tipy i šablony. Ano nabízíme vám širokou škálu laků na nehty které můžete využít při modeláži gelových akrylových nebo přírodních nehtů na výběr máte z pestrých barev laků na nehty ať už plánujete jakoukoli vynikající kombinaci pro vaše nehty. Díky snadné aplikaci je vhodný také pro začínající nehtové designérky. Jedná se o jednofázový gel středně hustý.

Díky snadné aplikaci je vhodný také pro začínající nehtové designérky.

My vám nabízíme kvalitní profesionální gely s kterými vám to půjde samo. Led gel clear 30g průhledný na nehty. Gel silcare led 15g 1ks díky svému jedinečnému složení byla doba vytvrzení gelu snížena na 30 sekund v led lampě a tradiční uv lampy. Led gel na nehty.

Ano nabízíme vám širokou škálu laků na nehty které můžete využít při modeláži gelových akrylových nebo přírodních nehtů na výběr máte z pestrých barev laků na nehty ať už plánujete jakoukoli vynikající kombinaci pro vaše nehty.

Led gel clear 15g průhledný gel na nehty.

Relate Post "Průhledný Gel Na Nehty"