Praskací Lak Na Nehty

876x1200 px

Praskací Lak Na Nehty Reviewed by admin on . This Is Article About Praskací Lak Na Nehty

Http lascasopisin blog cz taky bychom chtěly poděkovat že máme 1. Tasha 45 45 kč bez dph 55 kč. Prosím použijte minimálně 3 znaky.

Rating: 4.0

Essence lak na nehty gelový shine last go. Vyzkoušeli jsme za vás. Nejprve nalakujete nehty obyčejným lakem ve zvolené barvě a poté nanesete vrstvu krakelovacího laku který popraská tak že spodní vrstva se odhalí v prasklinkách.

265 views
Detail Praskací Lak Na Nehty
Friday 29th March 2024
Praskací lak vytvoří na nehtech během chvilky krásný vzhled popraskaného laku na nehty.

Praskací lak na nehty. Crackle praskací lak na nehty červený pomeranč 10ml. Máme laky na nehty značek four seasons jordana či tasha. Prasakcí lak nanášejte na kontrastní lak aby vynikl v prasklinách laku. Amazing grafen pro base ultra strong hybridní gellak 5 ml 139 kč.

Uv led amazing gel lak č.

Různou tloušťkou praskacího laku docílíte různě širokých prasklin. Samozřejmě i včetně příslušenství jako odlakovače a sušiče laku ubrousky a další nezbytné potřeby se kterými se lakování nehtů stane mnohem jednodušším než bylo dřív. čauky je tu další tutorial tentokrát s hlavní hvězdou praskací lak na nehty. 8 neon pink 5 ml 99 kč.

Lak na nehty č 34 15ml vyprodáno značka.

Některé druhy laků se používají k nail artu jsou to laky zdobící s dlouhým úzkým štětečkem nebo laky s glitrovým efektem. Amazing gel lak vitamin base 5 ml 129 kč. Prodejní cena 99 k č. červený 16 fame fatal 8ml.

6 sweet pink 5 ml 69 kč.

Praskací lak na nehty 10ml žlutý. Amazing gel lak na nehty č. Na gelové nehty nám nepřišel příliš. Rozhodli jsme se zakoupit tento lak abychom otestovali jeho fungování.

Laky na nehty nabízíme v našem obchodě od firmy golden rose jsou to vysoce kvalitní laky na přírodní nehty laky na nehty se využívají na zakončení gelové nebo akrylové modeláže.

Bílý praskací lak na nehty. 125 pastelový citrus 5 ml 99 kč. Nebojte se experimentovat a zkusit něco divokého laky na to máme. Amazing gel lak na nehty č.

Amazing gel lak na nehty č.

Laky na nehty nabízíme v našem obchodě od firmy golden rose jsou to vysoce kvalitní laky na přírodní nehty laky na nehty se využívají na zakončení gelové nebo akrylové modeláže. 6 sweet pink 5 ml 69 kč. Lak na nehty č 34 15ml vyprodáno značka. Uv led amazing gel lak č.

Nebojte se experimentovat a zkusit něco divokého laky na to máme.

Praskací lak vytvoří na nehtech během chvilky krásný vzhled popraskaného laku na nehty.

Relate Post "Praskací Lak Na Nehty"