Rimmel Gel Lak Na Nechty

2000x1245 px

Rimmel Gel Lak Na Nechty Reviewed by admin on . This Is Article About Rimmel Gel Lak Na Nechty

Naše gél laky kryjú už v jednej vrstve bez rizika popraskania. Aby manikúra bola naozaj krásna a vydržala je potrebné sa držať overených postupov. Gelový lak na nehty super gel nail polish rimmel s patentovanou dvoufázovou technologií pro unikátní barvu a lesk které vydrží až 14 dní.

Rating: 4.0

Gelový lak na nehty rimmel super gel by kate má patentovanou dvoufázovou technologii díky které vydrží na nehtech v perfektním stavu až 14 dní bez použití uv lampy. Perfektní lesk s 3d efektem profesionální gelové manikúry bez použití uv lampy. Odolné zloženie zaisťuje bezchybný vzhľad až po dobu 10 dní.

181 views
Detail Rimmel Gel Lak Na Nechty
Friday 26th April 2024
Rimmel london predstavuje lak super gel s patentovanou dvojfázovou technológiou pre unikátnu farbu a lesk ktorý vydrží až 14 dní.

Rimmel gel lak na nechty. Síce až 14 dní nevydržal tých 7 8 dní je vo výbornom stave a nechty s ním vyzerajú krásne. Lesk s 3d efektem. Ich trvácne a žiarivé farby oživia a posilnia vaše nechty až na 2 týždne. Zažiarte perfektne nalakovanými nechtami.

Gél lak v sebe spája trvácnosť uv gélu a jednoduché a rýchle nanášania klasického laku na nechty.

Lak na nechty rimmel london 60 seconds super shine dodá nechtom krásnu farbu so žiarivým leskom. Výborný dlhotrvácny gélový lak na nechty. Perfektní lesk s 3d efektem profesionální gelové manikúry bez použití uv lampy. Aplikácia gél lakov je navyše naozaj jednoduchá nanesiete ho ako bežný lak na nechty vytvrdíte v uv led lampe a máte hotovo.

Bez použití uv lampy.

Rimmel super gel by kate gélový lak na nechty bez použitia uv led lampy odtieň 12 ml kúpiť výhodne na notino sk. Jedinečný štetček zaistí presnú a rýchlu aplikáciu. Rimmel london představuje nový lak super gel s patentovanou dvoufázovou technologií pro unikátní barvu a lesk které vydrží až 14 dní. Naneste lak rimmel super gel by kate step 1 na čisté nehty pomocí štětečku.

Vytvoř si nádherně lesklé profi gelové nehty.

Gelový lak na nehty super gel nail polish rimmel s patentovanou dvoufázovou technologií pro unikátní barvu a lesk. Zľavy až 70 doprava do druhého dňa. Rimmel london super gel lak na nechty 025 urban purple 12 ml. Výdrž až 14 dní.

Perfektný lesk s 3d efektom profesionálnej gélovej manikúry bez.

Sú odolné voči poškriabaniu. Gél laky sú alternatívou k tradičným lakom na nechty. Ako na to vám poradíme na našom blogu alebo vo video návode pre začiatočníkov. Perfektný lesk s 3d efektom profesionálnej gélovej manikúry bez.

Ako na to vám poradíme na našom blogu alebo vo video návode pre začiatočníkov.

Vytvoř si nádherně lesklé profi gelové nehty. Bez použití uv lampy. Gél lak v sebe spája trvácnosť uv gélu a jednoduché a rýchle nanášania klasického laku na nechty. Rimmel london predstavuje lak super gel s patentovanou dvojfázovou technológiou pre unikátnu farbu a lesk ktorý vydrží až 14 dní.

Relate Post "Rimmel Gel Lak Na Nechty"