Stavební Gel Na Nehty

768x1024 px

Stavební Gel Na Nehty Reviewed by admin on . This Is Article About Stavební Gel Na Nehty

Gelové nehty se dají modelovat poměrně snadno a to i díky tomu že použijete kvalitní uv gel. Najděte co potřebujete ve vaší kategorii. Velmi dobré přilnavé vlastnosti samovyrovnávací.

Rating: 4.0

Soak off gely led gely se odstraňují šetrně bez pilování a broušení pomocí soak off removeru. Ostatní stavebni gel bazar. X nails stavební uv gel perfect line 15 ml light pink clear narůžovělý běžná cena 219 kč 179 kč 148 kč.

234 views
Detail Stavební Gel Na Nehty
Wednesday 24th April 2024
Může se modelovat na přírodní nehty tipy i šablony.

Stavební gel na nehty. Akrygel je vhodný na extrémně zatěžované nehty které jsou často ve styku s vodou a na nehty deformované nebo okousané. Třífázový systém uv gelů se skládá ze tří druhů uv gelu. Modelovací uv gely stavební uv gely třífázový systém stavební uv gely jsou vhodné pro modeláž c oblouku vysoká přilnavost kvalitní složení uv gely starnails. Použít podkladový gel basic acid kód 111006.

Například lze zvolit gel pro pinčování extrémní tvary krátké nehty na šablony i na tipy můžete si zvolit tvrdé gely nebo měkké gely.

Vybírejte z 8 inzerátů. Inovovaný modelovací gel čiré barvy pro modelaci gelových nehtů. číst celé 10 07 2020 nové. Díky svým vlastnostem se hodí hlavně pro začátečníky a klienty kteří mají problémy s přilnavostí gelu k nehtu.

Jednofázové uv gely mají tu výhodu že jedním gelem uděláte všechny vrstvy a tím si ulehčíte práci s otvíráním zavíráním a uklízením gelů což ocení každá kosmetička.

Díky snadné aplikaci je vhodný také pro začínající nehtové designérky. Měkké gely jsou vhodné pokud máte pružné přírodní nehty a modelujete na šablony také se lépe pilují. Přes půl milionů uživatelů za den. Uv led gely vytvrzujeme v led lampách 30 60 sec což šetří čas při modeláži nehtů a úpravou nehtů gel lakem nebo v klasických uv lampách za 2 minuty.

S dobrým vybavením na modeláž nehtů zvládnete vykouzlit krásné gelové nehty i sama doma bez nutnosti navštívit nehtové studio.

My vám nabízíme kvalitní profesionální gely s kterými vám to půjde samo. Soak off gely led gely doporučujeme na přírodní nehty. K nanášení na tipy přírodní nehty i šablony. Uv gel modelovací 15 ml čirý hustý.

Jednofázový stavební uv gel na gelové nehty blue clear 30ml stavební uv gel s jemným modrým podtónem pro super zimní manikúru uv gely i led gely na nehty levně.

Prodejte snadno a rychle na bazoši. Díky husté konzistenci je tento gel vhodný i pro začátečníky. Opravdu vyvedené lampy na nehty za skvělé ceny naj. Nyní ještě lepší složení než dříve.

Nyní ještě lepší složení než dříve.

Jednofázový stavební uv gel na gelové nehty blue clear 30ml stavební uv gel s jemným modrým podtónem pro super zimní manikúru uv gely i led gely na nehty levně. S dobrým vybavením na modeláž nehtů zvládnete vykouzlit krásné gelové nehty i sama doma bez nutnosti navštívit nehtové studio. Jednofázové uv gely mají tu výhodu že jedním gelem uděláte všechny vrstvy a tím si ulehčíte práci s otvíráním zavíráním a uklízením gelů což ocení každá kosmetička. Například lze zvolit gel pro pinčování extrémní tvary krátké nehty na šablony i na tipy můžete si zvolit tvrdé gely nebo měkké gely.

Opravdu vyvedené lampy na nehty za skvělé ceny naj.

Může se modelovat na přírodní nehty tipy i šablony.

Relate Post "Stavební Gel Na Nehty"