Umělé Nehty Cena

2880x1728 px

Umělé Nehty Cena Reviewed by admin on . This Is Article About Umělé Nehty Cena

Základní cena s dph. Kiss akrylové nehty francouzká manikúra pro přirozený vzhled salon acrylic french nude 64267 28 ks zítra u vás 260 kč kiss samolepicí nehty s dekorem impress 64274 30 ks. Prodejní cena 49 k č.

Rating: 4.0

Položky 1 až 30 z celkem 55. Pro pocit jako ze salonu. Gelové nehty umělé nehty na modeláž nehtů make up dekorativní kosmetika a další sortiment pro úpravu nehtů za příznivé ceny nabízí eshop nehtyprofi cz.

934 views
Detail Umělé Nehty Cena
Friday 29th March 2024
Kdo by nechtěl krásně upravené nehty které vypadají jako po návštěvě profesionálního nehtového studia.

Umělé nehty cena. Pokud se rozhodnete s nastávajícím létem navštívit nehtové studio informujte se předem zda nabízejí modeláž nehtů na nohou. Diva nice cosmetics nalepovací umělé nehty tělové 12 tips 20. Gelové nehty jsou velmi rozšířené a najdete je v nabídce snad každého nehtového salonu. Běžná cena 2 199 kč 1 399 kč 1 156 2 kč.

Průměrná cena je asi 600 kč za počáteční modeláž s tipy.

Vhodné pro gelovou modeláž akryl gel lak i pro nalakované nehty. Nehtové tipy nehtové typy umělé nehty nehtové tipy na nohy tipy na francouzskou manikúru umělé nehtové tipy french wrap koncovky. Běžná cena 229 kč 179 kč 148 kč bez dph 179 kč 148 kč bez dph skladem. Cena modeláže nehtů na nohou.

Tipy na nehty v naší nabídce zahrnují průhledné nehtové typy clear přírodní tipy na gelové nehty natural french tipy na nehty pro francouzskou manikúru.

I když je tato modeláž běžná nemusí jí všechna nehtová studia mít v nabídce. Jen skladovky dodání do 2 dnů hodnocení našich zákazníků jednoduché rychlé a pevné uchycení mobilu. Nehtové tipy si můžete zakoupit v různých velikostech a tvarech. Gelové nehty na nohou vyjdou levněji než rukou zhruba o 100 200 kč.

Zuzana 19 8 2020.

Diva nice nalepovací umělé nehty bílé active tips 40. Dm online shop vám nabízí jednoduché řešení v podobě snadno aplikovatelných umělých nehtů. Studia nabízejí modeláž gelových nehtů v rozmezí od 450 kč po 1000 kč výjimečně i více. Dále je možné vybírat typy na nehty s hlubokou linií úsměvu smile line tunelové tipy a populární square tvar.

O nás kdo jsme recenze vše o nákupu obchodní podmínky vrácení.

Musíte si ale spočítat že každé 3 4 týdny je třeba zajít na doplnění gelových nehtů. Nalepovací umělé nehty na nohy čiré v akci. O nás kdo jsme recenze vše o nákupu obchodní podmínky vrácení. Zuzana 19 8 2020.

Nalepovací umělé nehty na nohy čiré v akci.

Tipy na nehty v naší nabídce zahrnují průhledné nehtové typy clear přírodní tipy na gelové nehty natural french tipy na nehty pro francouzskou manikúru. Průměrná cena je asi 600 kč za počáteční modeláž s tipy. Kdo by nechtěl krásně upravené nehty které vypadají jako po návštěvě profesionálního nehtového studia.

Relate Post "Umělé Nehty Cena"