Uv Lampa Na Nehty Dm

984x1600 px

Uv Lampa Na Nehty Dm Reviewed by admin on . This Is Article About Uv Lampa Na Nehty Dm

Uv lampa na nechty vybavená 12 účinnými svetlami led a žiarivkami ccfl výkon 36w aut. Uv lampa z dm lak netvrdne už rozebírají maminky na webu emimino. Pokud jste se rozhodly modelovat si vlastní nehty pak určitě budete potřebovat i vybavení jako je uv lampa na nehty.

Rating: 4.0

Uv lampy na nehty jsou bezpochyby levnějším výrobkem. Vytvrzuje nehty během 60 sekund bez tepelného působení. Dm online shop nabízí nespočetné množství laků na nehty.

696 views
Detail Uv Lampa Na Nehty Dm
Saturday 20th April 2024
1 390 kč 1 148 76 kč bez dph.

Uv lampa na nehty dm. Nechybí také matné lesklé třpytivé nebo metalické laky na nehty. Led lampa na nehty disponuje 12 18 diodami které jsou oblíbenou variantou v salonech a nemusí se tak často měnit. Duální uv led lampa 48w se senzorem pohybu vytvrdí všechny druhy gel. Nejsou to pouze uv lampy na nehty ale také led lampy na nehty.

Použitelné pro všechny s he stylezone laky na nehty.

Uv lampa na nehty většinou disponuje 4 5 zářivkami které zaručí kvalitní vytvrzení laku zářivky se však musí měnit častěji. S he led lampa na gelové nehty pro vytvoření profesionálních gelových nehtů které vydrží po dobu 7 14 dnů. Ať se vám líbí spíše nude odstíny nebo výrazné barevné laky čeká na vás spousta možností. Uv lampa je levnější variantou.

Vypínač po 10 30 a 60 sek pohybový senzor odnímateľná dolná časť lampy 18 90 2.

Pekné nechty sú skvelým módnym doplnkom ale zároveň si vyžadujú aj každodennú starostlivosť. Všetko pre nechty a manikúru vo vašom dm e shope. Trend it up uv powergel lak na nechty 160 11 ml. Vhodná uv led lampa je základním stavebním kamenem kvalitní nehtové modeláže.

Doprajte si krásne zdravé a pestované nechty ako od manikérky.

Abyste vůbec věděli proč si koupit zrovna uv lampy přinášíme vám několik stručných informací týkajících se rozdílů mezi oběma produkty. Volba nové uv led lampy pro modeláž nehtů je jednoduchá. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Je možno je použít také pro rychlejší vytvrzení akrylových nehtů.

Lampu můžete připojit přes obsažený usb kabel v balení nebo přípojku.

Nezáleží jestli pracujete s uv nebo led gely gel laky polygely nebo akrygely protože lampy z naší nabídky vytvrdí jakýkoliv materiál a to obyčejně do 30 60 vteřin. Dual uv led lampa na nehty 48w senzor skladem. Uv lampy na gelové nehty slouží k vytvrzení uv gelů. Lampu můžete připojit přes obsažený usb kabel v balení nebo přípojku.

Uv lampy na gelové nehty slouží k vytvrzení uv gelů.

Doprajte si krásne zdravé a pestované nechty ako od manikérky. Vypínač po 10 30 a 60 sek pohybový senzor odnímateľná dolná časť lampy 18 90 2. Použitelné pro všechny s he stylezone laky na nehty. 1 390 kč 1 148 76 kč bez dph.

Relate Post "Uv Lampa Na Nehty Dm"