Zdobení Gelových Nehtů

1024x768 px

Zdobení Gelových Nehtů Reviewed by admin on . This Is Article About Zdobení Gelových Nehtů

Objednávky nad 1500 kč odesíláme zdarma. Když máte gelové nehty v požadovaném tvaru a designu můžete na závěr ještě nanést uv lesk. Pokud tedy máte sadu na modeláž gelových nehtů doma můžete tyto laky vyzkoušet ihned.

Rating: 4.0

V naší fotogalerii gelových nehtů si můžete prohlédnout ukázky zdobení nehtů na obrázcích. Rok 2020 přináší do světa gelových nehtů hned několik netradičních novinek. Nehtové studio brno gelové umělé nehty modeláž nehtů manikúra zdobení gelových nehtů nail art.

831 views
Detail Zdobení Gelových Nehtů
Thursday 18th April 2024
Pozor nanášejte pouze co nejtenčí vrstvu.

Zdobení gelových nehtů. Záleží pouze na vašem vkusu pro zdobení gelových nehtů. Opět nechte vytvrdit pod lampou a máte hotovo. čvc 21 2016 žádný komentář barevný uv gel fantasy neon. Veškeré zboží máme skladem a odesíláme během 24 hodin od objednání.

Gel laky je třeba nechat vytvrdit v uv lampě.

V fotogalerie nehty 2016. Oblíbenými nadále zůstává stínování ombré a babyboomer bílá špička do ztracena i matné nehty. Krásných a zajímavých nehtú můžete docílit pomocí zdobení na nehty které dodá šmrnc originální a atraktivní vzhled vašim nehtům. Fotogalerie gelových nehtů 2016.

štětce na zdobení nehtů nail art.

Další fotografie gelových a akrylových nehtů naleznete na naší fb stránce zde. S gel laky ovšem nyní můžete vyzkoušet nové designy snadno a rychle. Těšit se můžeme také na přírodní a zvířecí motivy. čvc 1 2016.

V kurzu budou nejen odstíny nude tělové ale i modré která je barvou roka.

Pamatujte ovšem že méně je někdy více. V naší nabídce naleznete více než 4000 kvalitních produktů pro gelové nehty akrylové nehty přírodní nehty manikúru a pedikúru péči o nehty zdobení nehtů gel laky shellaky a další pomůcky pro celkovou úpravu nehtů. V kurzu budou nejen odstíny nude tělové ale i modré která je barvou roka. štětce na zdobení nehtů nail art.

V naší nabídce naleznete více než 4000 kvalitních produktů pro gelové nehty akrylové nehty přírodní nehty manikúru a pedikúru péči o nehty zdobení nehtů gel laky shellaky a další pomůcky pro celkovou úpravu nehtů.

Gel laky je třeba nechat vytvrdit v uv lampě. Pozor nanášejte pouze co nejtenčí vrstvu.

Relate Post "Zdobení Gelových Nehtů"