Akrylový Gel Na Nehty

720x1280 px

Akrylový Gel Na Nehty Reviewed by admin on . This Is Article About Akrylový Gel Na Nehty

Uv gel krok za krokem. Sady na nehtovou modeláž. Akrylové nehty v obchodě najdete přípravky pro akrylovou modeláž.

Rating: 4.0

Sady na modeláž akrylem. Sady na modeláž gelem. Zdobicí fólie a pásky.

769 views
Detail Akrylový Gel Na Nehty
Saturday 20th April 2024
Akrylové nehty se snadněji aplikují není potřeba nechávat cokoliv vytvrzovat pod uv lampou ačkoliv akrylové nehty u nás nejsou tak populární jako nehty gelové např.

Akrylový gel na nehty. Skladem 3 ks 417 kč. Gelové nehty se dají modelovat poměrně snadno a to i díky tomu že použijete kvalitní uv gel. Základním přípravkem pro vytvoření akrylových nehtů je akrylový pudr a tekutina tvrdidlo. 1x průhledný pudr 30g 1x bílý pudr 5g 1x růžový pudr 15g 1x acrylic liquid 100ml 1x acrylic remover 100ml 1x štětec č 6 1x mistika na akryl 3x pilník na nehty 1x primer15ml pro lepší přilnutí akrylu 1x box tipy 100 ks 1x gilotina na zkracování tipů papírové šablony 100 ks 1x lepidlo 7 5 g se štětečkem 1x pomerančové dřívko 1x leštící.

Sady na modeláž akrylem.

V americe je tomu naopak. Sugar gel na gelové nehty. Sady na modeláž gel lakem. Zdobicí fólie a pásky.

Krémy a mýdla na ruce.

Akryl průhledný 90 ml enii. S dobrým vybavením na modeláž nehtů zvládnete vykouzlit krásné gelové nehty i sama doma bez nutnosti navštívit nehtové studio. Akrylový prášek je možné použít na přírodní nehty nehtové tipy i šablony. Extrémně bílý akrylový pudr pro akrylové nehty.

Akryl na nehty schne samovolně nepotřebujete uv lampu.

Nehty jsou tenké ale pevné a odolné. Péče o tělo ruce a nehty. Sady na modeláž gelem. Akrylové nehty modelujeme na přírodní nehty.

Sady na modeláž gel lakem.

Akrylové nehty jsou velmi tvrdé a odolné modelují se pomocí tekutiny a akrylového prášku jenž obsahuje micro částice. My vám nabízíme kvalitní profesionální gely s kterými vám to půjde samo. Péče o tělo ruce a nehty. Gel laky rocklac foto návod.

Výhodou akrylových nehtů oproti gelovým je jejich vysoká pevnost která akrylové nehty předurčuje i manuálně pracujícím ženám.

Tyto přípravky se nanášejí kulatým štětcem na nehet nehtové tipy nebo na šablonky. Ty zabraňují nevzhlednému žloutnutí nehtů a opticky je rozjasní. Sady na nehtovou modeláž. Krémy a mýdla na ruce.

Krémy a mýdla na ruce.

Výhodou akrylových nehtů oproti gelovým je jejich vysoká pevnost která akrylové nehty předurčuje i manuálně pracujícím ženám. Sady na modeláž gel lakem. Akryl na nehty schne samovolně nepotřebujete uv lampu. Krémy a mýdla na ruce.

Sady na nehtovou modeláž.

Sady na modeláž akrylem. Akrylové nehty se snadněji aplikují není potřeba nechávat cokoliv vytvrzovat pod uv lampou ačkoliv akrylové nehty u nás nejsou tak populární jako nehty gelové např.

Relate Post "Akrylový Gel Na Nehty"