Bruska Na Gelové Nehty

768x1024 px

Bruska Na Gelové Nehty Reviewed by admin on . This Is Article About Bruska Na Gelové Nehty

Regulace otáček 0 30 tis min. Skladem 5 ks záruka. X nails mini bruska na nehty frézka na nehty růžová sada pro domácí použití mini bruska na gelové akrylové i přírodní nehty minibruska na nehty je ideální pro úpravu.

Rating: 4.0

Tyto elektrické brusky na nehty vám usnadní vaši práci při modeláži nehtů ať už je budete používat doma či profesionálně v práci. K dobré práci s bruskou patří i kvalitní karbidové frézy ty jsou vhodné pro akrylové i gelové nehty. Bruska na nehty je praktická hlavně pro nehtové studio.

849 views
Detail Bruska Na Gelové Nehty
Wednesday 24th April 2024
1x uv lampa 36w v bílé nebo růžové barvě jedna vrstva se tvrdí 2 minuty 1x mini bruska 6w 1x jednofázový gel 5ml průhledný 1x base gel lak 6ml 1x top gel lak 6ml 3x barevný gel lak 5ml 1x cleaner čistič nehtů a výpotku 100ml 1x aceton odstraňovač gel.

Bruska na gelové nehty. Fréza má plynulou regulaci otáček která se mění pomocí knoflíku. Cestovní bruska na nehty frézky. Všetko máme skladom a bez poštovného. Domáce ale aj profesionálne brúsky do salónov.

Nemecké promed za super ceny.

Min sada 3. Bruska na nehty jd 700 profesionální bruska na manikúru i pedikúru. Více šetrná depilace která vydrží připravte se na léto. Frézka se vyznačuje tichým a hladkým chodem.

Obsahuje veškeré pomůcky pro mode.

Určitě byste ve svém kosmetickém kufříku měly mít brusku nebo frézku na gelové nehty. Brusky a frézky na nehty vám pomohou lehce udržet tvar nehtů který vyžadujete. Sada na gelové nehty a akrylové nehty obsahuje kvalitní přípravky. Nabízíme brusky pro profesionální i domácí použití.

Elektrická bruska na gelové a akrylové nehty.

Zajímat vás jistě bude i hlučnost přístroje ideálně by měl mít velmi tichý provoz abyste mohla se zákaznicí konverzovat a práce vám tak rychleji utekla. Profesionální brusky na nehty bruska na gelové nehty bruska na akrylové nehty nebo bruska na domácí použití příslušenství k bruskám profesionální frézky na nehty z tvrdokovu náhradní brusné kotoučky a leštičky na nehty. Co takhle frézka bruska na nehty která nevibruje nezpůsobí vám únavu dlaně a perfektně padne do ruky. Allepaznokcie elektrická bruska na nehty nástavce f8945.

Vhodné na gélové a akrylové nechty.

Sada na gel lak i gelové nehty uv lampa a bruska sada obsahuje. Vhodné na gélové a akrylové nechty. Elektrická bruska na gelové a akrylové nehty. Obsahuje veškeré pomůcky pro mode.

Sada na gel lak i gelové nehty uv lampa a bruska sada obsahuje.

Nemecké promed za super ceny. 1x uv lampa 36w v bílé nebo růžové barvě jedna vrstva se tvrdí 2 minuty 1x mini bruska 6w 1x jednofázový gel 5ml průhledný 1x base gel lak 6ml 1x top gel lak 6ml 3x barevný gel lak 5ml 1x cleaner čistič nehtů a výpotku 100ml 1x aceton odstraňovač gel.

Relate Post "Bruska Na Gelové Nehty"