Bruska Nehty

900x900 px

Bruska Nehty Reviewed by admin on . This Is Article About Bruska Nehty

Možnost ruční regulace otáček možnost změny směru otáčení vhodné pro praváky a leváky. Profesionální brusky na nehty bruska na gelové nehty bruska na akrylové nehty nebo bruska na domácí použití příslušenství k bruskám profesionální frézky na nehty z tvrdokovu náhradní brusné kotoučky a leštičky na nehty. Bruska na modeláž nehtů.

Rating: 4.0

Základním prvkem ze kterého se bruska na nehty skládá je povrch který se stará právě o broušení. Regulace otáček 0 30 tis min. Nastavení otáček brusky umožňuje zvolit vhodnou rychlost pro leštění broušení zabru.

906 views
Detail Bruska Nehty
Friday 19th April 2024
Bruska na nehty proxxon slouží k pohodlné a rychlé úpravě gelových i akrylových nehtů.

Bruska nehty. Beautylushh 8945 bruska na nehty s nástavci xl. 125 g plně profesionální velmi kvalitní bruska. Rozhodně doporučujeme brusky které jsou tiché aby vás nerušily a vy tak mohla komunikovat s dalšími osobami zákaznicemi také doporučujeme brusku která nevibruje díky tomu ulehčíte svým dlaním. Bruska na nehty jd 700.

Je jedním z nejlepších modelů na našem trhu.

Bruska na nehty jd 700 profesionální bruska na manikúru i pedikúru. Je důležité ujasnit si jaké budou vaše požadavky. Zajímat vás jistě bude i hlučnost přístroje ideálně by měl mít velmi tichý provoz abyste mohla se zákaznicí konverzovat a práce vám tak rychleji utekla. S pomocí brusky na nehty můžete upravovat nejen tvar a povrch samotných nehtů ale také obrušovat mozoly či ztvrdlou kůži.

Co takhle frézka bruska na nehty která nevibruje nezpůsobí vám únavu dlaně a perfektně padne do ruky.

Bruska na nehty vám stoprocentně zpříjemní vaši práci a ušetří vám čas. Profesionální bruska na nehty jd 700 s příslušenstvím má velmi pěkný vzhled a moderní design. 1 314 kč bez dph 1 590 kč kód. Bruska na nehty jd 700 slouží k rychlé pohodlné a bezpečné úpravě nehtů přírodních gelových akrylových ať už jde o manikúru či pedikúru.

Levý a pravý směr 5ks vyměnitelných fréz které pasují do téměř všech.

Rychloupínací hlava pro snadnou výměnu brousku komfortní ovládání s mikrospínači. Ten je nutné vybírat podle toho k jakému účelu má bruska na nehty primárně sloužit. Bruska adelle bez frézy počet otáček. Síťový zdroj proxxon micromot ng 2 e s regulací otáček.

Je vybavena regulátorem otáček změnou rychlosti otáčení v rozmezí 3 až 20 tis.

Je vybavena regulátorem otáček změnou rychlosti otáčení v rozmezí 3 až 20 tis. Levý a pravý směr 5ks vyměnitelných fréz které pasují do téměř všech. Co takhle frézka bruska na nehty která nevibruje nezpůsobí vám únavu dlaně a perfektně padne do ruky. Je jedním z nejlepších modelů na našem trhu.

Síťový zdroj proxxon micromot ng 2 e s regulací otáček.

Bruska na nehty proxxon slouží k pohodlné a rychlé úpravě gelových i akrylových nehtů.

Relate Post "Bruska Nehty"