Dm Nalepovací Nehty

1720x715 px

Dm Nalepovací Nehty Reviewed by admin on . This Is Article About Dm Nalepovací Nehty

Doprava zdarma při nákupu od 1290 kč vrácení zdarma v prodejně dm sbírání dm active beauty bod. Přírodní růžová ve tvaru mandle či klasický tvar trendy bílé. Nalepovací nehty new salon square 40 ks 8595069703136 29128 nice 59 90 ostatní zákazníci také koupili.

Rating: 4.0

Nálepky na nehty a šablony na zdobení nehtů. Maminka i babičky. Listujte a vybírejte si rozmanité varianty pro originální modeláž nehtů.

401 views
Detail Dm Nalepovací Nehty
Friday 29th March 2024
Diva nice cosmetics nalepovací umělé nehty tělové 12 tips 20.

Dm nalepovací nehty. Diva nice. Holografické sváteční černobílé nebo tématické nálepky na nehty a zajímavé šablony na francouzskou manikúru. Jen to byl děsnej nezvyk a nic se s tim nedalo dělat musela jsem si je zkrátit. Nehty musejí být suché a očištěné od mastnoty.

Prodejní cena 49 k č.

Jednoduché a výrazné zdobení nehtů 3d nálepkami na nehty je hitem. Jednoduše je aplikujte přelakujte nebo přelepte nálepkami. Umělé nehty se kterými můžete vytvořit i vlastní vzhled. Umělé nalepovací nehty s holografickým efektem 5 variant.

Umělé nalepovací nehty active tips 40 v bílé barvě.

Já jsem si umělý nalepovala nedávno. Nice nalepovací nehty new salon square 40 ks. 40 ks 1 50 kč za 1 ks 0. Balení obsahuje umělé nehty a nálepky návod k použití.

Nehty jsem si normálně koupila u vietnamců jasně ale moc nevydržely což to je pravda a lepila to vteřiňákem a po uschnutí jsem to normálka lákla.

Víte rodiče mají vždycky pravdu. Ale bála jsem se sundavání ale dyž jsem to namočila do teplý vody tk to šlo fakt bezbolestně a dobře. Diva nice nalepovací umělé nehty bílé active tips 40. Umělé průhledné nehty 500 kus ů.

Umělé průhledné nehty 500 kus ů.

Nehty jsem si normálně koupila u vietnamců jasně ale moc nevydržely což to je pravda a lepila to vteřiňákem a po uschnutí jsem to normálka lákla. Umělé nalepovací nehty active tips 40 v bílé barvě. Prodejní cena 49 k č. Diva nice cosmetics nalepovací umělé nehty tělové 12 tips 20.

Relate Post "Dm Nalepovací Nehty"