Elektrická Bruska Na Nehty

768x1024 px

Elektrická Bruska Na Nehty Reviewed by admin on . This Is Article About Elektrická Bruska Na Nehty

Bruska na nechty jd. Je možné ju ovládať ručne alebo nohou. O heureke o heureke.

Rating: 4.0

Slúži na pilovanie gélu pri dolievke zatláčanie kožtičky vybrúsenie spodnej strany nechtov a jemnú pedikúru. Zaujme její ergonomický tvar stejně jako praktické osvětlení které zlepšuje použití na tom pravém místě. Plynule regulovateľná rýchlosť jednoduchá výmena nástrojov antivibračný systém.

780 views
Detail Elektrická Bruska Na Nehty
Friday 19th April 2024
1 314 kč bez dph 1 590 kč kód.

Elektrická bruska na nehty. U nás nájdete vyše 15 400 000 produktov a 10 900 internetových obchodov. S touto lehkou víceúčelovou přenosnou mini bruskou na nehty můžete nyní provádět většinu profesionálních manikúrních postupů v pohodlí domova. Elektrická brúska na nechty skracuje čas pilovania o polovicu v porovnaní s pilníkom. Základem je hlavice.

Bruska na nehty proxxon slouží k pohodlné a rychlé úpravě gelových i akrylových nehtů.

Bruska na nehty jd 700 profesionální bruska na manikúru i pedikúru. Síťový zdroj proxxon micromot ng 2 e s regulací otáček. Brúska na nechty beautylushh no 8942 je elektrická brúska na nechty vhodná na profesionálne i domáce používanie na manikúru aj pedikúru. Profesionální brusky na nehty bruska na gelové nehty bruska na akrylové nehty nebo bruska na domácí použití příslušenství k bruskám profesionální frézky na nehty z tvrdokovu náhradní brusné kotoučky a leštičky na nehty.

Zajímat vás jistě bude i hlučnost přístroje ideálně by měl mít velmi tichý provoz abyste mohla se zákaznicí konverzovat a práce vám tak rychleji utekla.

Nyní můžete pilovat tvarovat vyřezávat. Elektrická bruska na paty s adaptérem eta rollo 1348 je určená na suchou zrohovatělou ale i odumřelou kůži. Elektrická bruska na nehty uživatelská příručka vážená zákaznice děkujeme vám za zakoupení našeho produktu. Levý a pravý směr.

Elektrická brúska na nechty je vhodná na profesionálne i domáce používanie.

Regulace otáček 0 30 tis min. Fréza na nechty s mini frézami mercedes2000 sina brúska na nechty jmd 101. Co takhle frézka bruska na nehty která nevibruje nezpůsobí vám únavu dlaně a perfektně padne do ruky. Elektrická brúska na nechty je vhodná na profesionálne i domáce používanie.

Co takhle frézka bruska na nehty která nevibruje nezpůsobí vám únavu dlaně a perfektně padne do ruky.

Zajímat vás jistě bude i hlučnost přístroje ideálně by měl mít velmi tichý provoz abyste mohla se zákaznicí konverzovat a práce vám tak rychleji utekla. Bruska na nehty proxxon slouží k pohodlné a rychlé úpravě gelových i akrylových nehtů. 1 314 kč bez dph 1 590 kč kód.

Relate Post "Elektrická Bruska Na Nehty"