Elektrická Bruska Na Nehty

768x1024 px

Elektrická Bruska Na Nehty Reviewed by admin on . This Is Article About Elektrická Bruska Na Nehty

Bruska na nechty jd. S touto lehkou víceúčelovou přenosnou mini bruskou na nehty můžete nyní provádět většinu profesionálních manikúrních postupů v pohodlí domova. Zaujme její ergonomický tvar stejně jako praktické osvětlení které zlepšuje použití na tom pravém místě.

Rating: 4.0

Je možné ju ovládať ručne alebo nohou. Síťový zdroj proxxon micromot ng 2 e s regulací otáček. Co takhle frézka bruska na nehty která nevibruje nezpůsobí vám únavu dlaně a perfektně padne do ruky.

733 views
Detail Elektrická Bruska Na Nehty
Saturday 20th April 2024
Zajímat vás jistě bude i hlučnost přístroje ideálně by měl mít velmi tichý provoz abyste mohla se zákaznicí konverzovat a práce vám tak rychleji utekla.

Elektrická bruska na nehty. Bruska na nehty proxxon slouží k pohodlné a rychlé úpravě gelových i akrylových nehtů. Základem je hlavice. U nás nájdete vyše 15 400 000 produktov a 10 900 internetových obchodov. 1 314 kč bez dph 1 590 kč kód.

Nyní můžete pilovat tvarovat vyřezávat.

Bruska na nehty jd 700 profesionální bruska na manikúru i pedikúru. Elektrická bruska na paty s adaptérem eta rollo 1348 je určená na suchou zrohovatělou ale i odumřelou kůži. Plynule regulovateľná rýchlosť jednoduchá výmena nástrojov antivibračný systém. O heureke o heureke.

Levý a pravý směr.

Brúska na nechty beautylushh no 8942 je elektrická brúska na nechty vhodná na profesionálne i domáce používanie na manikúru aj pedikúru. Elektrická brúska na nechty je vhodná na profesionálne i domáce používanie. Elektrická brúska na nechty skracuje čas pilovania o polovicu v porovnaní s pilníkom. Fréza na nechty s mini frézami mercedes2000 sina brúska na nechty jmd 101.

Profesionální brusky na nehty bruska na gelové nehty bruska na akrylové nehty nebo bruska na domácí použití příslušenství k bruskám profesionální frézky na nehty z tvrdokovu náhradní brusné kotoučky a leštičky na nehty.

Slúži na pilovanie gélu pri dolievke zatláčanie kožtičky vybrúsenie spodnej strany nechtov a jemnú pedikúru. Elektrická bruska na nehty uživatelská příručka vážená zákaznice děkujeme vám za zakoupení našeho produktu. Regulace otáček 0 30 tis min. Profesionální brusky na nehty bruska na gelové nehty bruska na akrylové nehty nebo bruska na domácí použití příslušenství k bruskám profesionální frézky na nehty z tvrdokovu náhradní brusné kotoučky a leštičky na nehty.

Regulace otáček 0 30 tis min.

Levý a pravý směr. Nyní můžete pilovat tvarovat vyřezávat. Zajímat vás jistě bude i hlučnost přístroje ideálně by měl mít velmi tichý provoz abyste mohla se zákaznicí konverzovat a práce vám tak rychleji utekla.

Relate Post "Elektrická Bruska Na Nehty"