Gel Lak Do Led Lampy

1500x1500 px

Gel Lak Do Led Lampy Reviewed by admin on . This Is Article About Gel Lak Do Led Lampy

Bluesky uv led gel lak črn 7348 80518 10ml 15ml od 10 50 bluesky blazinice za odstranjevanje gel laka 20 200 kos blazinice že vsebujejo odstranjevalec hitri pogled. Uv lampy 7 led lampy 15 dual lampy 16 brúsky na nechty 23 uv žiarovky 3 odsávačky prachu 6 aróma difúzery 5 stolové lampy 5 pilníky a leštičky. Nabízíme velké množství klasických barevných gel laků glitter gel laky nebo one step gel laky pro vaše dokonalé nehty.

Rating: 4.0

Gel lak se tvrdí pod uv či led lampou. V našej ponuke nájdete gél laky na profesionálne aj domáce používanie. Sally hansen miracle gel predstavuje jedinečnú gélovú manikúru ktorú budete aplikovať v dvoch jednoduchých krokoch a to bez použitia led uv lampy.

298 views
Detail Gel Lak Do Led Lampy
Friday 29th March 2024
Uv led lampy nebo li duální lampy slouží ke kvalitnímu vytvrzení všech uv gelů gel laků a polygelů do 30 vteřin.

Gel lak do led lampy. Extra biely led gél určený do led lampy v ktorej vytvrdne za 30 60 sekúnd. Skúste aké to je jednoduché. Sady štetcov 9 zdobiace štetce a perá 13 štetce na uv gél 22 štetce na akryl 11 štetce kefky na. Uv lampa na nechty je najdôležitejšou súčasťou pri modeláži gélových nechtov.

Stačí dvě vrstvy gel laku a na rozdíl od běžného laku na nehty bude vaše gelové nehty zdobit celý měsíc.

36w uv lampy sú vhodné ako na domáce tak aj na profesionálne používanie v nechtových salónoch. Máme pre vás aj skvelý návod ako na to návody na gél lak. Tieto lampy majú štyri 9w žiarivky vytvrdnutie uv gélu je rýchlejšie ako pri 9w uv lampe. Vyše 300 krásnych farieb najvyššia značková kvalita.

Lampy sú vybavené časovačom.

Gel lak bez lampy vydrží déle než normální lak na nehty a však méně než gel lak na nehty do uv lampy. Gél lak v sebe spája trvácnosť uv gélu a jednoduché a rýchle nanášania klasického laku na nechty. Tajomstvo miracle gel lakov tkvie v patentovanej technológii a v špeciálnom spojení farebného a vrchného top coat laku. Gel lak na nehty je vyroben tak aby se snadno nanášel a perfektně kryl.

Doba tvrdnutia závisí od led lampy.

Uv led lampy na gelové nehty polygel gel lak nabízíme vám moderní uv led lampy bez kterých se žádná profesionálka neobejdete. Gél laky sú alternatívou k tradičným lakom na nechty. Silcare high light led gél bianco 15g na sklade výpredaj. Pilníky 20 leštičky 3 brúsne bloky 6 štetce a perá.

ľahká aplikácia trvácnosť až do 21 dní nbsp bez straty lesku.

Ich trvácne a žiarivé farby oživia a posilnia vaše nechty až na 2 týždne. ľahká aplikácia trvácnosť až do 21 dní nbsp bez straty lesku. Doba tvrdnutia závisí od led lampy. Lampy sú vybavené časovačom.

Ich trvácne a žiarivé farby oživia a posilnia vaše nechty až na 2 týždne.

Stačí dvě vrstvy gel laku a na rozdíl od běžného laku na nehty bude vaše gelové nehty zdobit celý měsíc. Uv led lampy nebo li duální lampy slouží ke kvalitnímu vytvrzení všech uv gelů gel laků a polygelů do 30 vteřin.

Relate Post "Gel Lak Do Led Lampy"