Gel Lak Na Přírodní Nehty

720x1280 px

Gel Lak Na Přírodní Nehty Reviewed by admin on . This Is Article About Gel Lak Na Přírodní Nehty

Je vysoce odolný vůči poškrábání a vyznačuje se dlouhodobou trvanlivostí barvy. Jak správně nanést gel lak na přírodní nehty aby vám vydržel co nejdéle. Gel lak bez lampy vydrží déle než.

Rating: 4.0

Gel lak vydrží i tři týdny bez nutnosti doplnění. V měsíci březnu 2015 připravujeme pro vás novinku gel lak gelgio z usa který se nemusí vytvrzovat v uv nebo led lampě schne na vzduchu gel lak bez lampy díky nové technologii která v sobě obsahuje fotoiniciátor. Tento převratný gel lak přináší profesionální gelovou manikúru na přírodní nehty jak pro domácí tak i profesionální použití.

588 views
Detail Gel Lak Na Přírodní Nehty
Thursday 25th April 2024
Neničí přírodní nehty proto jsou vhodné i na krátkodobé nošení například na svatbu plesy.

Gel lak na přírodní nehty. Stačí nanést gel lak na nehty v tenké vrstvě nechat dvě minuty vytvrdit v uv lampě a vaše nehty získají zcela nový vzhled který jim vydrží velmi dlouho. A proč si pořídit gel lak. Gel laky na nehty jsou vhodné pro gelové nehty akrylové nehty i přírodní nehty. Pokud patříte k ženám které upřednostňují přírodní nehty a chcete aby vaše ruce vypadaly upravené po dlouhou dobu bez nutnosti častého přelakovávání klasickým lakem na nehty který má omezenou dobu trvanlivosti je pro vás gel lak ideální volbou.

Gel lak je vhodný na přírodní i gelové nehty.

Aplikace je rychlá a zvládne ji opravdu každý. Podívejte se na první část našeho návodu kde vám popíšeme tu nejdůležitější část. Přírodní lak na nehty zao v elegantní černé barvě dodá vašim nehtům výrazný odstín a upravený vzhled. Nabízíme v sortimentu také gel laky bez lampy.

Velmi vhodná je řada.

Gel lak se nanáší lehce v tenkých vrstvách jako lak vydrží na nehtech 2 3 týdny. Lak na nehty corail 07. Nanáší se jako klasický lak odpadá tedy nutnost modelovat nehty. Nevysušuje nehty a naopak je díky obsahu křemíku a výtažku z bambusu posiluje.

Sady na gel lak.

Gel laky jsou vhodné pro alergiky vyjma one step gel laků. Sada na gel laky na nehty sada na gel laky na nehty je kompletní sada pro aplikaci gelového laku na přírodní nehty nehtové sady se liší jen v typu uv lampy kterou si můžete vybrat z naší nabídky dle vašich potřeb a preferencí. Bezoplachový gel na ruce levandule. Sady na gel lak.

Bezoplachový gel na ruce levandule.

Velmi vhodná je řada. Gel lak je vhodný na přírodní i gelové nehty. Neničí přírodní nehty proto jsou vhodné i na krátkodobé nošení například na svatbu plesy.

Relate Post "Gel Lak Na Přírodní Nehty"