Gel Laky Gelové Nehty

2960x2948 px

Gel Laky Gelové Nehty Reviewed by admin on . This Is Article About Gel Laky Gelové Nehty

Vydrží krásná i několik týdnů. Pokud stále váháte zda. My vám nabízíme kvalitní profesionální gely s kterými vám to půjde samo.

Rating: 4.0

Použijte profesionální gel lak. Gelové nehty modeláž nehtů gellaky. Pokud patříte k ženám které upřednostňují přírodní nehty a chcete aby vaše ruce vypadaly upravené po dlouhou dobu bez nutnosti častého přelakovávání klasickým lakem na nehty který má omezenou dobu trvanlivosti je pro vás gel lak ideální volbou.

696 views
Detail Gel Laky Gelové Nehty
Friday 19th April 2024
Kvalitné gél laky vydržia na vašich nechtoch aj 21 dní a po celú dobu si zachovávajú krásny lesk.

Gel laky gelové nehty. Nehtovou kosmetiku nabízíme nejen pro nehtová studia a salony ale i pro začínající nehtařky které si chtějí upravit nehty v pohodlí domova. Nehtyshop cz nabízí celou řadu produktů a pomůcek k péči o vaše ruce. Toužíte mít krásné a upravené nehty. Speciální sady na gelové nehty obsahují vše potřebné pro modeláž nehtů kompletní set na gelové nehty zpravidla nabízí nezbytné pomůcky jako je uv lampa na gelové nehty bruska ne nehty základní modelovací uv gely a praktické dárky k nákupu.

Především v tom že i přes svou jednoduchou aplikaci dokáží vytvořit pevnou a profesionální manikúru která bude k nerozeznání od gelových nehtů a co víc.

Nabízíme v sortimentu také gel laky bez lampy. Pro krásné a zdravé nehty pod značkou n n distribujeme řadu kvalitních produktů jako uv gely akryl led gely pomocné tekutiny na modeláž gelových a akrylových nehtů. Môžete na ne naniesť aj matný top coat rôzne kamienky glitre či prášky napríklad semilac flash alebo aurora. Gél laky sú veľmi obľúbené hlavne kvôli jednoduchosti aplikácie a trvanlivosti takto vytvorenej manikúry.

Gel laky barevné ráj nehtů.

Gelové nehty se dají modelovat poměrně snadno a to i díky tomu že použijete kvalitní uv gel. Dpd předem 105 kč s dobírkou 135 kč předem 65 kč. Stačí nanést gel lak na nehty v tenké vrstvě nechat dvě minuty vytvrdit v uv lampě a vaše nehty získají zcela nový vzhled který jim vydrží velmi dlouho. Gelové nehty gel lak uv gel gelové nehty návod zdobení nehtů polygel jak nanášet gel lak francouzská.

Gel lak vydrží i tři týdny bez nutnosti doplnění.

S dobrým vybavením na modeláž nehtů zvládnete vykouzlit krásné gelové nehty i sama doma bez nutnosti navštívit nehtové studio. V čem jsou gel laky tak jedinečné. Gel laky na nehty jsou vhodné pro gelové nehty akrylové nehty i přírodní nehty. Gely a akryly pro modeláž nehtů n n gel laky nlac od roku 2010 jsme tu pro vás s kvalitní nehtovou kosmetikou pro profesionální i domácí použití.

Od 1500 kč doprava zdarma balík do ruky předem 110 kč balík do ruky s dobírkou 150 kč.

Aplikace gel laků je navíc opravdu snadná nanesete ho jako běžný lak na nehty vytvrdíte v uv led lampě a máte hotovo. V nabídce jsou rovněž sady barevných uv gelů nebo testovací sady. Gel laky doporučujeme spíše pro přírodní nehty které báječně zpevní a chrání ale lze je použt i na umělý materiál uv gely akryl polygely jen vás prosíme nekombinujte. Od 1500 kč doprava zdarma balík do ruky předem 110 kč balík do ruky s dobírkou 150 kč.

Gel laky doporučujeme spíše pro přírodní nehty které báječně zpevní a chrání ale lze je použt i na umělý materiál uv gely akryl polygely jen vás prosíme nekombinujte.

Gel lak vydrží i tři týdny bez nutnosti doplnění. Gel laky barevné ráj nehtů. Především v tom že i přes svou jednoduchou aplikaci dokáží vytvořit pevnou a profesionální manikúru která bude k nerozeznání od gelových nehtů a co víc. Kvalitné gél laky vydržia na vašich nechtoch aj 21 dní a po celú dobu si zachovávajú krásny lesk.

Relate Post "Gel Laky Gelové Nehty"