Gel Nehty

3938x2778 px

Gel Nehty Reviewed by admin on . This Is Article About Gel Nehty

Vypilování tvaru a zdobení gel lakem. Po aplikaci nepilujte hrany nehtů. Někdy máme náladu nosit jednobarevné nehty jindy rády přidáme pár třpytek nebo kamínků.

Rating: 4.0

Gel laky jsou velmi oblíbené a to kvůli jednoduchosti aplikace a trvanlivosti manikúry která je i 21 dní. My vám nabízíme kvalitní profesionální gely s kterými vám to půjde samo. Další možností je zdobení těchto nehtů různými prášky například semiflash aurora.

554 views
Detail Gel Nehty
Friday 29th March 2024
Jsou to profesionální výrobky vhodné i do salonů.

Gel nehty. Tato obsáhlá kategorie vám poskytne dostatečný prostor pro vaše jedinečné kreativní nápady každá si v ní najde totiž to své. 20 x umělý nehet různé velikosti 1 x pomůcka na umělé nehty odstraňovač nehtové kůžičky štěteček 1 x led lampa na sušení lampa je dodána zvlášť. Firma enehty je distributorem profesionální kosmetiky nabízíme vám spokojenost s výrobky které byly vyrobené aby splnily vaše očekávání zveme vás na nákup a seznámení s naším bohatým sortimentem. Upravené nehty nejsou jen nudnou nutností ale i záležitostí módy a sebevyjádření.

Gel lak vydrží i tři týdny bez nutnosti doplnění.

U nás najdete obrovskou nabídku různých barev a značek. 2 x poly gel na nehty. Pravdou však je že nail art nás ženy nikdy neomrzí a to hlavně z důvodu obrovského množství tvarů obrázků témat i barev. Klientku informujte že sama doma nesmí nehty zkracovat naruší tím trvanlivost ošetření.

Zpevňující gel s obsahem skelných vláken a vitamínů středně řídké konzistence pružný odolný samovyrovnávací.

Odstranění starého materiálu nanášení primeru super sticku base coatu a detailní popis nanášení stavebního gelu. Gelové nehty se dají modelovat poměrně snadno a to i díky tomu že použijete kvalitní uv gel. Pokud patříte k ženám které upřednostňují přírodní nehty a chcete aby vaše ruce vypadaly upravené po dlouhou dobu bez nutnosti častého přelakovávání klasickým lakem na nehty který má omezenou dobu trvanlivosti je pro vás gel lak ideální volbou. Jednoduchá je i odstranění.

Roztomilá manikúra jako jsou například květiny ovoce mráčky nebo pohádkové postavičky které nyní frčí.

Malá inspirace plná roztomilosti. Tento gel zároveň zamezuje tvorbě záděrek v okolí nehtů. S dobrým vybavením na modeláž nehtů zvládnete vykouzlit krásné gelové nehty i sama doma bez nutnosti navštívit nehtové studio. Maxivyprodeje cz je internetový obchod kde nakoupíte kvalitní produkty za nejnižší možné ceny.

Uchovává si lesk celou dobu.

Ahoj přečtěte si prosím i informace uvedené v tomto infoboxu já vám v tomhle velice žádaném videu ukazuju jak si sama dělám doma gelové nehty od začátku. A jak lépe si celou záležitost zpestřit než s barevnými uv gely. Uchovává si lesk celou dobu. Roztomilá manikúra jako jsou například květiny ovoce mráčky nebo pohádkové postavičky které nyní frčí.

A jak lépe si celou záležitost zpestřit než s barevnými uv gely.

Zpevňující gel s obsahem skelných vláken a vitamínů středně řídké konzistence pružný odolný samovyrovnávací. Gel lak vydrží i tři týdny bez nutnosti doplnění. Jsou to profesionální výrobky vhodné i do salonů.

Relate Post "Gel Nehty"