Kaucukovy Gel Na Nehty

720x1280 px

Kaucukovy Gel Na Nehty Reviewed by admin on . This Is Article About Kaucukovy Gel Na Nehty

Akrygel je vhodný na extrémně zatěžované nehty které jsou často ve styku s vodou a na nehty deformované nebo okousané. Profesionální barevné uv gely neonové uv gely i uv gely se třpytkami a glitry. Gelové nehty se dají modelovat poměrně snadno a to i díky tomu že použijete kvalitní uv gel.

Rating: 4.0

Každý modelovací gel je specifický proto je nutné při práci postupovat podle návodu k použití. Krémy a mýdla na ruce. Sady na modeláž akrylem.

694 views
Detail Kaucukovy Gel Na Nehty
Thursday 18th April 2024
Liší se hustotou a barvou.

Kaucukovy gel na nehty. Jsme tu pro vás pro naše zákaznice a zákazníky již celou řadu let a máme. Gel lak vydrží i tři týdny bez nutnosti doplnění. 20 x umělý nehet různé velikosti 1 x pomůcka na umělé nehty odstraňovač nehtové kůžičky štěteček 1 x led lampa na sušení lampa je dodána zvlášť. Velmi pevný a odolný uv gel s obsahem skelných vláken.

Péče o tělo ruce a nehty.

Modelovací gel slouží jako druhá fáze ze třífázového gelového systému. Uv led gely vytvrzujeme v led lampách 30 60 sec což šetří čas při modeláži nehtů a úpravou nehtů gel lakem nebo v klasických uv lampách za 2 minuty. Použít podkladový gel basic acid kód 111006. 2 x poly gel na nehty.

Ideální jednofázový clear gel ideální i pro velmi zatěžované nehty ideální přilnavost k přírodnímu nehtu ideální pro klientky které mají citlivé nehty nepálí v uv ideální pro začínající nehtové designérky nezatéká ideální pro milovníky středně hustých gelů ideální na modeláž.

Tyto gely se používají pro zpevnění a modelaci nových nehtů. Soak off gely led gely se odstraňují šetrně bez pilování a broušení pomocí soak off removeru. Maxivyprodeje cz je internetový obchod kde nakoupíte kvalitní produkty za nejnižší možné ceny. Sady na modeláž gelem.

Sady na nehtovou modeláž.

Díky snadné aplikaci je vhodný také pro začínající nehtové designérky. Pokud patříte k ženám které upřednostňují přírodní nehty a chcete aby vaše ruce vypadaly upravené po dlouhou dobu bez nutnosti častého přelakovávání klasickým lakem na nehty který má omezenou dobu trvanlivosti je pro vás gel lak ideální volbou. My vám nabízíme kvalitní profesionální gely s kterými vám to půjde samo. Sady na modeláž gel lakem.

S dobrým vybavením na modeláž nehtů zvládnete vykouzlit krásné gelové nehty i sama doma bez nutnosti navštívit nehtové studio.

široká nabídka kvalitní uv gely skladem. Může se modelovat na přírodní nehty tipy i šablony. Kaučukový gel na nehty je nedílnou součástí každých nehtů včetně gelových nehtů nepřehlédněte důležité informace a aktualizace našich informací. Uv gely na gelové nehty.

Soak off gely led gely doporučujeme na přírodní nehty.

Zdobicí fólie a pásky. Pokud vás zajímá více z nail design klikněte na naše odkazy a získejte vše potřebné. Soak off gely led gely doporučujeme na přírodní nehty. S dobrým vybavením na modeláž nehtů zvládnete vykouzlit krásné gelové nehty i sama doma bez nutnosti navštívit nehtové studio.

Pokud vás zajímá více z nail design klikněte na naše odkazy a získejte vše potřebné.

Sady na nehtovou modeláž. Ideální jednofázový clear gel ideální i pro velmi zatěžované nehty ideální přilnavost k přírodnímu nehtu ideální pro klientky které mají citlivé nehty nepálí v uv ideální pro začínající nehtové designérky nezatéká ideální pro milovníky středně hustých gelů ideální na modeláž. Péče o tělo ruce a nehty. Liší se hustotou a barvou.

Relate Post "Kaucukovy Gel Na Nehty"