Lak Na Nehty Se Zrcadlovým Efektem

1720x690 px

Lak Na Nehty Se Zrcadlovým Efektem Reviewed by admin on . This Is Article About Lak Na Nehty Se Zrcadlovým Efektem

Stylový lak na nehty se zrcadlovým efektem v různých barvách. Použijte tyčinku na oční stíny abyste si vybrali prášek a aplikovali ho na nehty. Lak na nehty se zrcadlovým efektem catrice luxchrome dodá nehtům trendy futuristický efekt a extrémní lesk.

Rating: 4.0

Lak vydrží cca 3 4 dny. Lak na nehty s zrcadlovým efektem a další informace včetně vitamíny nehty získáte na naší stránce včetně zajímavých odkazů na další obsah o nehtech. Pro řádné zpracování reklamace je nutné uvést vaše reklamační číslo které vám bude přiděleno zákaznickou podporou po kontaktování na e mailové adrese podpora urbantrend cz.

499 views
Detail Lak Na Nehty Se Zrcadlovým Efektem
Thursday 25th April 2024
První průhledný lak nanesete na nehty a necháte působit 2 minuty.

Lak na nehty se zrcadlovým efektem. Složení získá po aplikaci zrcadlový efekt. Vyzkoušená klasika dlouhotrvající lak na nehty. 1 připravte si nehty pomocí uv base coat uv color gel uv bezbarvého uv top coat. Stylový lak na nehty se zrcadlovým efektem a třpytkami.

Poté nanesete druhý lak který vytvoří efekt zrcadla.

Nehty jsou naší vášní a lak na nehty s zrcadlovým efektem patří mezi ně stejně tak jako lak na nehty rock lack. Lak na nehty se zrcadlovým efektem a další informace včetně nehtova modelaz globus ostrava získáte na naší stránce včetně zajímavých odkazů na další obsah o nehtech. Jiná vrchní vrstva nemůže dosáhnout zrcadlového efektu 2. Nehty jsou naší vášní a lak na nehty se zrcadlovým efektem patří mezi ně stejně tak jako lek na vlasy a nehty.

Pokud nepoužijete vrchní lak zůstanou nehty šedé.

Ujistěte se že jsou nehty suché a nemastné a můžete lakovat. Lak na nehty se zrcadlovým efektem. Krásný lak na nehty se zrcadlovým efektem je stylovým doplňkem pro ženy. Aplikujte přípravek na změkčení kůžičky a tu pak zatlačte pomerančovým dřívkem nebo vezměte speciální kleštičky.

Lze sloupnout z nehtu.

Opakujte krok dokud nejste. Lak na nehty v klasické barvě se speciálním zrcadlovým efektem je zajímavým doplňkem na párty. Pokud jste věrná klasickým lakům vyberte si pro letní nehty ty longlasting. štětečkem naneste rovnoměrně na nehty a nechte krátce zaschnout.

Stačí si jen vybrat odstín který vám bude slušet nejvíce a užívat si jeho gelový efekt a dlouhotrvající výdrž.

Hlídat podobné 64 vyprodáno. Dodá ultra vysoký lesk. Lze použít i na běžné nošení. Rychle zasychá a urychlí tak aplikaci.

Která barva se zaleskne na vašich nehtech.

Lak na nehty s gelovým efektem nobea day to day vám jej dopřeje během chviličky. Balení obsahuje 2 lahvičky laků. Která barva se zaleskne na vašich nehtech. Stačí si jen vybrat odstín který vám bude slušet nejvíce a užívat si jeho gelový efekt a dlouhotrvající výdrž.

Balení obsahuje 2 lahvičky laků.

Lze sloupnout z nehtu. Pokud nepoužijete vrchní lak zůstanou nehty šedé. Poté nanesete druhý lak který vytvoří efekt zrcadla. První průhledný lak nanesete na nehty a necháte působit 2 minuty.

Relate Post "Lak Na Nehty Se Zrcadlovým Efektem"